[]

diz ağrısı için yapılacak iğne

herkese keklik gibi sekecekleri iyi haftalar.
annem dizlerindeki ağrılar yüzünden yürürken baya zorlanıyor. ilk ayağa kalkışı vs baya zorlaşmaya başladı son zamanlarda. ağrıları için doktora gittiğinde doktor iğne önermiş. tabi annem ne teşhisin adını hatırlıyor ne de iğnelerin adını. iki farklı türü varmış, birisi bir seferlik 1000 tl, diğeri 3 seferde yapılan 300'er tl. bu hafta tekrar götüreceğim doktora da, öncesinde biraz hazırlıklı gideyim dedim.

şimdi bu iğne ne iğnesi olabilir? her iki diz için bir iğne mi yapılır yoksa her dize ayrı ayrı birer iğne mi? tedavi edici bir şey midir yoksa sadece ağrılarını mı giderir? kesin çözüm müdür yoksa geçici bir rahatlama mıdır? eğer aynı iğneden bahsediyorlarsa annemin arkadaşlarından memnun kalan da var, 3-5 ay sonra tekrar ağrılarım başladı hatta hiç işe yaramadı diyen de. bir arkadaşı "bana da iğne dediler, gnc tri flex aldım çok iyi geldi hiç boşuna iğne falan yaptırma" demiş. o ilacı al bana dedi. annem 73 yaşında bu arada. bu yaşlarda doktorun söylediklerinden çok, sağdan soldan duyulanlar daha etkili oluyor malum.

teşhisin ne olduğu belli olmadan sormak saçma tabi ama iğne dışında başka tedavi yöntemi ya da ilacı var mıdır? annem sorduğunda ameliyata gerek yok, erken demiş.

 
O iğne eklem içi sıvı takviyesi için. Maalesef çözüm değil, zira herhangi bir çözümü yok genelde bu durumun. İşte yavaşlatıp dayanılır hale getirme amaçlı, sonu genelde ameliyat oluyor zaten. Ki korkutucu olsa da diz protez ameliyatı denirse çok endişelenmeyin, bir süre cehennem azabı çektikten sonra eskisinden daha mutlu oluyorlar. İğne her iki dize de mi yapılır, o duruma bağlı. Doktora arayıp danışmak en mantıklısı, girmiştir bilgisayara muhtemelen.

İlaç olarak glucosamine MSM falan destekler var, iyi de geliyor bazen ilk dönemde, doktora danışarak kullanabilirsiniz.
  • whoosie  (04.12.17 11:22:21 ~ 11:22:36) 
Annenizin enabız sayfasına girip, teşhis ve ilacın ne olduğunu öğrenebilirsiniz. Tahminimce, kollajen vermiş olabilir.


  • agluna  (04.12.17 12:26:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.