[]

çocuklar duymasın

şimdi oturup takip ettiğim yok, denk gelirsem izliyorum. benim anlamadığım bir şey var. takip edenlerden bilgi rica ediyorum. derdimi sevebilirsiniz.

şimdi bu dizi 2010 yılında tekrar çekilmeye başladı. o bitti, 2013-2014 yıllarında tekrar çekilmeye başladı. o da bitti, şimdi 2017'de bir daha başladı.

bunlar 2010 yılında eski evlerindeydi. çocuklar büyümüş falan. aynen 2002-2003 yıllarında yayınlanan ilk halinin devamı gibiydi. sonra bu bitti.

yıl oldu 2013. yeniden başladı. bunlar eski evi satmışlar, üstüne de kredi çekip (dizide bahsedildi bundan) site içinde bir villaya taşınmışlar, hatta yan komşuları adını hatırlamadığım kel bir adam ve emel müftüoğlu'nun oynadığı bir karakter. yine çocuklar var. haluk inşaat mühendisi olduğu işinden ayrılmış (emekli olmuş?), pideci açmış, işletiyorlar falan. sonra bu da bitti.

2017 oldu, bunlar önceden satıp üstüne de kredi alarak değiştirdikleri evlerine geri dönmüşler. haluk yine inşaat mühendisi, aynı işyerine dönmüş. çocuklar yok, hadi onlara bahane uydurursun yurtdışına gitti falan diye.

yahu senarist aynı, yapımcı aynı, yönetmen aynı, ana oyuncular aynı. mekanlar zaten tamamen stüdyo, evlerin hiçbiri gerçek değil (aynı mekanları çekim için tekrar kiralayamadık gibi bir bahane olamaz yani), mekanların tamamı dekor. niye o 2013-2014 yıllarında yayınlanan villa, pideci vs. konsepti hiç yaşanmamış gibi yapıyorlar? 2010 yılında nerede bittiyse 2017 yılında aynı yerinden başlıyor. sadece eski ev tadilat görmüş boya badana yapılmış gibi bir değişiklik var. hani villa, noldu pideci?

ilk bölümde bahsedildi mi hiç bunlardan?

oha amma yazmışım. iyi ki takip etmiyormuşum.

 
ben de merak ettim


  • Cursed Chico  (04.12.17 00:55:34) 
inseption a bağlamaya kalkarsa şaşırmam 2013-2014 yıllarındaki meğer rüya falanmış ayağına bağlayabilir.

birde pek düşünmemek lazım bu tip şeyleri kim bilir ne dediler ya son çektiğimiz tutmadı biz eski konsepte dönelim falan demişlerdir öyle derin düşünmemişlerdir diyorum.
  • basond  (04.12.17 01:00:58) 
izleyen kitle herhangi bir şey anlamak istemediği için gerek duyulmuyor. çocuklar duymasını hipnoz olmuş gibi izliyorlar gördüğüm kadarıyla. tutarlılık mantık falan aranmıyor yani.


  • hemsta  (04.12.17 01:02:03) 
Boşanıyorlar çocuklar Ortada yok çaycı Hüseyin'in anası geldi, zero tuna'ın kızı YouTuber olup bölüm sonunu anlatıyor


  • Sandman  (04.12.17 01:04:48) 
nerden tutturabiliriz acaba diye tırmalıyorlar işte.
baktılar komedi işi tutmadı, dram dozunu arttırıp yalan rüzgarına dönmüşler.
o da tutmazsa mafya denerler,
haluk eline silah alır.
  • herhaltibiliyoring  (04.12.17 01:43:57 ~ 05:16:11) 
Taşfırın yürümedi Haluk eski işine döndü
Kızları yurtdışında eşinin işinden dolayı
Havuç gitti dediler yer söylemediler

Evet izliyorum.
  • Kusursuz dostlarin dort ayagi vardir  (04.12.17 01:50:15) 
Sen dizinin en buyuk fanatigisin bence baba.


  • baldur2  (04.12.17 02:37:10) 
ben de merak ettim'e sesli güldüm.


  • mr.brown  (04.12.17 05:14:57) 
Birol Güven’in 80’ler dizisindeki de aynı tutarsızlıklar var.


  • insomnia  (04.12.17 10:31:58) 
bence evler gercek ve mekanlar kira. neden aksini düşündünüz ki


  • her giriste sifresini unutan adam  (04.12.17 13:52:13) 
neden öyle düşündüm, çünkü öyle. bütün sitcom'lar öyle. 80'ler dizisi de öyle. o sokak, pastane falan hep sütdyo dekoru. tek bir kamera arkası izlerseniz görürsünüz.

gerçek mekanda kamera her açıdan, mekanın her yerini çekebilir. bunlarda, örneğin çocuklar duymasın'da dikkat edin, mekanı sadece sokak kapısının karşısından görüyoruz. yani karşıda kapı, solda masa, önde üçlü kanepe falan. tam ters tarafını hiç gördük mü? yani evin dışından doğru kapıdan içeri girelim, karşıda ne var? görmedik, niye? çünkü orada hiçbir şey yok. bizim izlediğimiz, bir tiyatro sahnesi gibi. maksimum karşımızdaki 180 derecelik alanı görüyoruz. arkada kalan 180 derecelik alan boş.
  • kibritsuyu  (12.01.18 01:08:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.