[]

kapüşonlu sweatshirt insanı olmak

kapüşonlu sweatshirt ve felsefesine giriş 101 gibi bir şey var mıdır?
hep böyle lan alsam ne güzel olur ya mis gibi rahat rahat her yere uyar diye düşünüyorum. sonra yok lan bana gitmez deyip vazgeçiyorum. lan olm niye gitmesin diyorum bak amerikalarda ırk din dil ayırt etmeden herkes giyiyor adeta insanlığın aradığı birleştirici diyorum ama olmuyor.
alayım mı?
nereden alayım?
neyine dikkat edeyim?
fermuarlı mı fermuarsız mı?
olmazsa olmaz ek bi aksesuarı falan var mı? ya da olsa ne bileyim öyle şeyler baya cahilim giyim kuşamda.

 
fermuarsız ipsiz ve baskısız olması


  • xiii  (03.12.17 23:45:54) 
kapüşonlu sweatshirt ve felsefesine giriş 101 yok ama how to overthink 101 dersi almışsın sanırım :)

düşünme bu kadar. dene yakışıyorsa al gitsin..
  • AlsterWasser  (03.12.17 23:51:28) 
ya iyi misin düşündüğün şeye bak al bakkala giderken giyersin


  • dedim dedim de kime dedim  (03.12.17 23:53:21) 
evde giyeceksen fermuarsız dışarıda giyeceksen fermuarlı


  • yuto  (03.12.17 23:57:36) 
Kanguru cepli olanları seviyorum ben, j&j ve bazen h&m de güzel şeyler oluyor. Rahat kapşonlu falan takip fıtifiti geziyorsun. Soğuk havada falan güzel.


  • doxanikee  (04.12.17 00:41:47) 
Sweatshirt hayatta en sevdiğim şeylerden biridir.
Al.
Malına dikkat et polar gibi olmasın şu bir yıkamada çekenlerden.
Fermuarsız al.
Marka fazla öneremiyorum genelde amcamın ve kardeşiminkilere el koyarım.
H&M, Bershka, Mavi.
Bir de seni tanımıyorum ama ben kadın olarak bu türü genelde erkek reyonundan alırım erkekler için üretilen sweatshirtler kesinlikle kadınlarınkinden çok çok daha iyi oluyor.
  • mutekebbir  (04.12.17 00:55:45) 
benim için o kapüşon adeta bir sığınak. birazcık soğuk olduğunda ya da yağmur attırmaya başladığına kapatıyorum ya, resmen kendimi "evimde" hissediyorum. bayılırım o yüzden, tüm kış dolaşabilirim.
img.memecdn.com

jack&jones'un pahalı modelleri güzel oluyor, geçen bi baktım 50 liraya da satıyorlar ama dandik yani, beli. h&m iyi gibi, yeni marka henüz tam karar verecek kadar deneyemedim. ayrıca nike-adidas'ınkiler güzel oluyor ama çok şık değiller ve genelde kesimleri bol ya da dar, üzerine oturursa iyidir.

yaka kısmına dikkat et, kimileri v gibi geliyor kimileri tam bisiklet, kapüşonu kapatınca ikisi de farklı hissettiriyor. ayrıca kapüşonun yarıçapı da önemli, bazıları çok büyük oluyor, üzerine mont giyince quasimodo'ya dönüyorsun. bazıları da çok dar oluyor, kapatınca türban takmış gibi oluyorsun.

deneyeceksin yani, öyle kolay değildir kapüşonlu sweat insanı olmak; emek ister yürek ister...
  • Bruce  (04.12.17 01:11:23) 
dişi bir varlık mısın?
ya da "prezentabl" giyinmeyi gerektiren bir işin, imajın ya da sosyal ilişkilerin mi var?

ikisi de hayırsa bunları bu kadar düşünmenin hiçbir anlamı yok.
  • dafaisss  (04.12.17 03:10:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.