[]

Master Tezi Anketi

Sevgili öğrencileri okutmayı sevenler derneği,

Öncelikle yüksek lisans tezi anketlerinin ne kadar ilgi çekici olduğunun farkındayım ama ne yazık ki benim de tezim için anket sonuçlarına ihtiyacım var.

Yurtdışında bir üniversitede okumaktayım ve Türkiye’de Airbnb gibi siteler aracılığıyla yapılan ev paylaşımı davranışlarına, evinizde paylaşabileceğiniz bir yeriniz ve aynı zamanda ekonomik ve sosyal kazançlar sağlayacağınız halde, bazı olumsuz düşünceleriniz yüzünden neden katılmadığınızı etkileyen sebepleri araştırmaya çalışıyorum.

Eş, dost, tanıdık, binlerce mail derken hala istediğim veri sayısına ulaşamadım maalesef, o nedenle bir de buradan paylaşmak istedim anket linkini. Anket ve anketi doldurmak yaklaşık 5-6 dakikanızı alıyor, onca zaman kıtlığınızda bir de benim anketime zaman ayırıp doldurursanız ne mutlu bana.

Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Anket linki: goo.gl

Not: iki günlüğüne üstte kalsa ne güzel olur.

 
Hevesle açtım, dedim ki şu şu sebepten ötürü katılmıyorum ne güzel yazar çizerim dedim ama "fazladan yatak yok" dediğim anda bitti anket :(


  • gonion  (03.12.17 21:50:45) 
@gonion Anket Airbnb gibi sitelerde evini/odasını paylaşabilecek hedef kitlesine yönelik olduğu için birinci soruda hedef kitle ayrımı var. Yine de çok teşekkürler bir soru için.


  • esaretten bedalet  (03.12.17 21:57:26) 
doldurdum, umarim faydasi olmustur


  • bugun hava gunluk gureslik  (04.12.17 00:50:28) 
@bugun hava gunluk gureslik Çok teşekkür ederim zamanın için, tezi bitirmeye bu kadar az vakit kalmışken her cevabın çok faydası oluyor.


  • esaretten bedalet  (04.12.17 02:15:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.