[]

vespa'nın 22k tl olması

en düz versiyonu,
hacılar nasıl veriyor bu parayı bu alete? çok değil mi ya?



 
parayı motora değil markaya ve şekile veriyorlar.


  • orpheus  (03.12.17 21:00:47) 
Çok ben 15500 e almıştım 4 sene önce de her sene prim yapıyor ikinci elini ayni fiyata satabiliosun motorlarin voswagen i


  • nihilanth  (03.12.17 21:12:32) 
Parası olan adam alıyor, şekil için alıyor dedikleri gibi. Sana bana göre değil o motosiklet. Biz "O paraya şunu alırız" diyoruz.


  • yirmisantim  (03.12.17 21:31:24 ~ 21:36:26) 
Ben onun o nostaljik havasını seviyorum mesela kenarda bi o kadar param daha olsa acımam alırım ama şu durumda almam.
Zaten motor merakım da motor merakı değil vespa merakıymış alamayacağımı anlayınca o sevda da bitti.

Soruya cevap: Evet çok :(
  • mutekebbir  (03.12.17 22:39:23) 
bu sene bütün motorlar aşırı pahalandı 3-4 bin lira zam yedi geçen seneye göre, 22k olması biraz yeni bi şey yani. her halükarda muadillerine göre pahalı, şekli sebebiyle talep görüyor.


  • yuto  (04.12.17 00:21:42) 
Dovizle birlikte uçtu fiyatlar.
Verilir mi o para? Verilir. Satarken de para ediyor sonuçta. Kalitesine de güvenim var benim. 6 yıl falan her tür şartta kullandığım bir 125cc vespam var. Periyodik bakım dışında bir masraf çıkarmadı asla.

  • chavezding  (04.12.17 01:36:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.