[]

Avrupa'da Paypal'la satış yapmak

Online satmayı düşündüğüm bir kutu modeli var.Türkiye'den VPN'le girip,Avrupa'nın herhangi bir yerinde(İngiltere ve Almanya dahil) paypal hesabı açıp ödeme alsam; hesaptaki parayı, Avrupa Birliği içindeki herhangi bir ülkedeki banka hesabıma alabilir miyim? Yani daha doğrusu buradaki kritik nokta ben Paypal UK'de hesap açtım zaten şu anda, mail üzerinden verified'da oldum hatta. Bu sayede artık ödeme alabilirim diye düşünüyorum ama pasaport,banka hesabı vs istemediği için şu an biraz kıllandım açıkçası. Ordaki parayı yönetmek için şirket olmamı isteyecekler gibi geliyor.

Bonus:İngiltere'de paypal hesabı açmakla Hollanda'da açmak arasında ne gibi bir fark olabilir sizce(komisyon oranındaki minik fark hariç)


 
Evet aktarabilirsin. Kimseye pasaport sormuyolar. Banka hesabini paypal hesabina baglaman lazim sadece, sirket olmana gerek yok. Kisisel satis icin de paypali kullanan bir suru insan var.


  • beriberi  (03.12.17 19:10:19) 
hollanda için, banka hesabı için BSN numaran olmalı. BSN varsa vergilendirileceksin demektir. bu kısmı nasıl halledeceksin?


  • sttc  (04.12.17 00:30:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.