[]

Miyop olmayan birisine miyopu nasil tecrube ettirirsiniz?

Miyop olmayan birisine, miyop kisinin dunyayi nasil gordugune dair fikir vermek icin nasil bir sey yaparsiniz?




 
Google görsellerde arama yap
Mesela, miyop göz diye

  • 1adam  (03.12.17 01:18:36) 
tamam cok guzel, gunluk hayatinda bunu nasil tecrube ettirebiliriz diye soruyorum


  • ordinov  (03.12.17 01:20:22) 
Deniz gözlüğünü kafasına geçirip içine su doldurun.


  • catch the arrow  (03.12.17 01:25:15) 
Fotoğraf makinesini önde duran nesneye odaklayın. arka planı gösterin. Uzaklığın arttıkça bu arka plandaki bozulmanın daha da arttığını söyleyin.

...
Hata vardı düzelttim.
  • 1adam  (03.12.17 01:30:02 ~ 01:34:54) 
Cok basit, miyop birinin gözlüğünü taktirarak. Gözü sağlam olduğu icin etrafi bulanık görecektir


  • bu benim teorim  (03.12.17 03:18:45) 
bu benim teorim'e tik atmamışsınız ama doğru olan bu :) gözlüğünüzü gözleri 0 derece olan birini taktığında gördüğü sizin gözlüksüz halinizle gördüğünüze eş değer olacaktır.


  • gang leader of wasseypur  (03.12.17 05:06:00) 
cevap çok kolay, gözlerini şaşı yapsın. dalga geçmiyorum. oluşan bulanıklık miyoptur işte. uzaga bakarak şaşı yapmak :)


  • karlmarx  (03.12.17 05:14:39) 
@gang leader of wasseypur,

ben de miyopum ve sizin dediklerinize gore numaramdan daha yuksek bir gozluk taktigimda miyop gorusumun daha da artmasi gerekir ama numarasi yuksek gozluk taktigimda olusan goruntuyle gozluksuz halimle gordugum goruntu cok farkli. yani saglam birine gozluk takinca olusan goruntuyle miyop goruntu ayni degil
  • ordinov  (03.12.17 05:24:09) 
hipermetrop birinin ince kenarlı mercekli gözlüğünü takabilir


  • cekcekli  (03.12.17 20:55:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.