[]

30 günde vücut geliştirebileceğini düşünmek

www.youtube.com

Şu videodaki arkadaş gibi insanları yanlış yönlendiren, sahte umutlar veren, sahte youtuberlardan bıktım. Yüzyılın kanseri bu insanlar. Televizyona aptal kutusu derdik, yerini Youtube aldı artık sanırım. Televizyonda da Youtube'da da arayana kaliteli yayınlar var tabi.


*Before fotoğrafları: Siyah-beyaz ve düşük çözünürlüklü, Pumpsız, Relaxed (Kaslarını sıkmıyor)
*After fotoğrafları: Yüksek çözünürlüklü ve ışık altında çekilmiş, Pumplı (antrenman sonrası çekilmiş), Flexed (Kaslarını sıkıyor)


Bu elemanın kanalını genelde lise çağındaki arkadaşlar izliyor. Yanlış beklentilere sokarak onlara kötülük yapıyor. Söylediklerimde yanılıyor muyum sizce?

 
spor işi böyle, tamamen kendi reklamını yapmak ya da program satmak-supplement satmak üzerine kurulu. çünkü insanlar okumuyor. okumayan araştırmayan hazıra konmak isteyen insana da müstehak bence. hiç acımıyorum.

bu arada ortalama 70 kg ağırlıkta bir erkeğin herşeyi doğru yaparsa ayda kazanacağı kas kütlesi 250gr.

bonus video:
www.youtube.com
  • orpheus  (02.12.17 16:06:53 ~ 16:16:15) 
ben daha çok "insan bir şeyi gerçekten isterse ve çabalarsa başaramayacağı şey yok" kısmına takıldım.

süresi 30 gün değil 90 gün olabilir, istediği kadar uzun da olabilir; yiyorsa navier stokes denklemine girişsin.
  • ron dennis  (02.12.17 16:17:36) 
o videoda nedense kol-bacak-kilo-yağ oranı gibi after sonrası sayısal değerleri vermediler, görüntü yanıltıcı olabilir ama 30 gün aynı disiplinle yapılırsa bir fark olması gerek,

ayrıca nasıl ölçtüler bilmiyorum ama before'daki %11 yağ oranı gerçeklikten uzak, %11 yağ oranı demek buram buram karın kaslarının gözükmesi demek.
  • gezegen olan pluton  (02.12.17 16:52:40 ~ 16:53:26) 
Video’yu izlemedim ancak bu dediklerini yorum olarak yazarsan belki birkaç kişi görür. Kim bilir, belki yeterince yüksek oy alırsa em üste de çıkar.

Yapabileceğin diğer şey ise elemanın adı soyadına ya da YouTube kanalıma sözlük’te başlık açıp görüşlerini yazman olur.
  • sen git ben geliyorum  (02.12.17 18:35:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.