[]

In Flames türevi

Dinlediğim grup sayısı 6. Evet. O 6 grubun her şarkısını bilmekle beraber, hepsini 10'larca defa dinledim. Ve artık 7. grubu belirlemek istiyorum. İflah olmaz bir In Flames sever olarak, ona benzer bir melodic death grubu aramaktayım. Dark Tranquillity paklar mı mesela beni? Ya da At the Gates?




 
  • tyketto  (06.02.10 19:34:24) 
at the gates, in flames'in babasıdır. fazlasıyla paklar. ama at the gates'in sadece 4 albümü var, bitirmen çabuk olabilir, o yüzden ondan hemen sonra scar symmetry veya disarmonia mundi'ye geçebilirsin.


  • baldur  (06.02.10 19:44:17) 
  • erich  (06.02.10 19:47:16) 
ensiferum, gardenian.. dene pişman kalmayacaksın.. at the gates zaten allahın emri derim

bu arada arkadaşlar adam melodic death metal demiş, sevdiğiniz grupları yazın dememiş, blind guardian ne alaka death metalle?
  • reeper redeemer  (06.02.10 20:29:35 ~ 20:32:17) 
death metalle alakasi olmayabilir fakat in flames'e hafiften benziyor tarzlari. ben onereyim de hosuna giderse dinler, hosuna gitmezse cevabimdan checki kaldirir.


  • erich  (06.02.10 20:41:12) 
evocation - tales from the bomb

bu adamlar 2007 yılına bomba gibi düştüler tabiri caizse. çok fena övgüler geldi gruba ve albüme. mükemmel besteler,mükemmel kayıt. albüm 10/10 bana göre.

soilwork - natural born chaos

grubun en iyi albümü. şahsi kanaatimce alanında metal aleminin başa güreşen eserlerinden. soilwork bu albümünü aşamadı zaten hiçbir zaman. dinlemeniz gerekli kesinlikle.

soilwork - figure number five

önerimdir,yalnız natural born chaos kadar bir beklentiniz olmasın. distortion sleep yine efsane parçalardandır.

callenish circle - flesh power dominion

sert,agresif ve melodik bir albüm. yırtıcı vokaller,cayır cayır gitarlar. hafif çiğ bir sound var albümde. 90'ların etkilerini taşıyor üzerinde.

dimension zero : bu grubu da tavsiye ederim,daha sert,daha bir yardırmasyondur. zaten gruptaki elemanlara bakınca böyle bir şey çıkması ortaya beklenen bir durum.

bunları bir deneyin beğenirseniz devamını da yazarız.
  • idja  (06.02.10 21:07:16) 
dark tranquillity ve at the gates başlarında gelir zaten bunların. at the gates babası denmiş, dark tranquillity'le de kardeşlerdir o zaman diyeyim ben de. soilwork iyidir, başka da efsane sayılabilecek grup yok bu türde sanırım bana göre. ama bir iki albümleri olan genç gruplara bakın, aralarında çok çok güzel şeyler oluyor, o gruplardan aklıma gelirse eklerim buraya.


  • anoktak  (06.02.10 22:49:51) 
(bkz: arch enemy)
wages of sin albümü bayağı iyi.

soilwork kesinlikle dinlemelisin denildiği gibi.

yapısı daha karışık olsa da opeth öneririm. blackwater park albümü özellikle. gerçi en iyi albümleri bence morningrise ama seni tatmin eder mi bilemiyorum.
  • there is nothing left for me  (12.02.10 23:02:45 ~ 23:04:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.