[]

Tas devri diyeti - protein tozu - sebze yemegi

1-Bunu uygulamak ne derece mantikli arkadaslar vucut gelistirme yaparken? Karbonhidrati azaltmak Veya cok aza indirmek mantiksiz mi olur stronglifts yaparken?
2- protein tozu ile yaptiginiz guzel karisimlar ne var? Blenderla yaparken icine muz bal vs atiyor musunuz? Veya degisik tatlari da yazabilirsiniz.
3- buharda sebze yemegi icin Ozel tencere vs mi almak gerekiyor Veya Nedir Bunu yapmanin teknigi tam olarak?


 
1- mantıksız sana enerji için bol bol karbonhidrat lazım


  • orpheus  (01.12.17 14:14:38) 
1: Taş devri diyetinde karbonhidratı azaltmana gerek yok, karbonhidrat kaynaklarını değiştiriyorsun sadece, yine kas kazanımı olur. Taş devri diyeti ketojenik bir diyet değil, karbonhidratla sıkıntısı yok.


  • angelus  (01.12.17 14:19:02) 
3- Şu mesela:
www.hepsiburada.com

  • oguz altun  (01.12.17 15:14:33) 
1- Bu diyeti bilmiyorum ama sporda karb lazım oluyor sonuçta, ben yeteri kadar alıyorum.
2- Protein tozu aldığım zaman spordan sonra suyla veya sütle içiyorum. En ideali suyla tabii, kısa sürede sindirilmesi için. Bal, muz vs gereksiz kalori. Kalori açığım varsa, yoğun kardiyo yapacaksam muz da ekleyebilirim.
Kullandığın markayı bilmiyorum ama benim denediklerim fazlasıyla tatlı geliyor zaten, bir de bal eklesem midem bulanır.
Bir kere proteinli bar yapmıştım, güzel olmuştu. Sonra üşendiğimden bir daha yapmadım. İnternette bolca tarif var. fıstık ezmeli yapmıştım.
onedio.com
Bal yerine keçi boynuzu pekmezi kullanıyorum. Yalnız kalorileri yüksek oluyor ona dikkat etmek lazım.
3- Özel makine veya tencereye gerek yok bence. Bende bir aparatı var, memnunum yetiyor bana.
www.n11.com
  • peggy  (01.12.17 17:53:32 ~ 17:53:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.