[]

Kartpostal Gönderiyorum - Aralık

Merhaba arkadaşlar,

Geçen aylarda diğer kullanıcılarla karıştırıldığım için ön bilgilendirme yapayım. Duyuruda kartpostal gönderen birkaç kişi var. O yüzden yanlış kişiye yanlış mesajlar göndermeyin, sonra tuhaf oluyoruz :)

8. kez tekrar sizlerleyim.

Posta ve kartpostal kültürünü yaşatmaya çalışan insanlardan biri olarak ekşiduyuru üzerinden kartpostal göndermek istiyorum.

Çok basit 5 kural var;

1- Bir aksilik olmazsa her ay 3 kişinin posta kutusuna karşılıksız birer sürpriz göndereceğim. Eğer karşılık vermek isterlerse seve seve kabul ederim :)

2- Saat 22:00'a kadar, belirlenmiş temadaki bilgilendirici kısa bir yazı veya konu başlığı yazmanızı isteyeceğim.

3- Kartpostal gönderdiğim kişilerin kullanıcı adlarını bir dosyaya kaydedeceğim ve daha fazla kişiye gönderebilmek için aynı kişiye senede yalnızca 1 defa kart göndereceğim.

4- Darılmaca gücenmece olmaması, "ya benim yazdığım daha güzeldi" gibi kıyaslamalar yapılmaması için kişileri kendi zevkime göre değil, duyuruya girdikleri cevap sırasını kullanarak random.org üzerinden belirleyeceğim. Tabii ki bu kişiler yalnızca belirlenen tema hakkında cevap yazanlar olacak. Belirlediğim kişilerin cevaplarına "tik" atacağım ve kendilerine özel mesaj yoluyla ulaşacağım.

5- Kart elinize ulaştığında bana mesaj göndermenizi rica edeceğim.

Hazırsanız Aralık temasını söylüyorum.

Bugün (1 Aralık 2017) saat 22:00'a kadar bu duyuruya cevap olarak hayatta vazgeçemeyeceğiniz bir şeyi paylaşmanızı istiyorum. Tekrar hatırlatayım, sadece temaya uygun cevap yazan arkadaşlar arasından seçeceğim.

Not: Daha önce kart gönderdiğim arkadaşlar arasından kartı henüz ulaşmamış olanlar mesaj atarak durumu belirtebilir. Bir şeyler ayarlarız :)

Akşam 10'dan sonra görüşmek üzere :)

 
kendimden asla vazgeçmem


  • bizansa karsi memleket takimi  (01.12.17 17:10:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.