[]

Ocak ayında İtalya gezisi için tavsiye

Ocak ayında İtalya'ya gitmeyi planlıyoruz. Roma, Floransa-Pisa, Venedik, Milano rotası üzerinde önerebileceğiniz farklı yerler var mı acaba? Kış olması ve rotaya çok ters olmaması göz önünde bulundurularak.

Yer yön dışında ilk defa yurt dışına çıkacak bu garipler için her türlü öneriye de açığız.


 
(bkz: san gimignano)


  • Bruce  (30.11.17 23:55:46) 
şubata erteleyin, venedik karnavalında gidin. en büyük önerim bu.

planlıyoruz dediğin için demiştim. lokasyonlar hakkında duyuruda bile onlarca bilgi olduğu için diğer soruna azcık cevap vereyim.

gezeceğiniz şehirlere ulaşımı neyle yapacaksanız onların rezervasyonlarını muhakkak yapın. araba ileyse park yerlerini iyi araştırın. kalacağınız otelleri biraz pahalı da olsa merkezlerde seçin. kalacağınız gün sayılarına göre şehirlerde müze ve toplu taşıma için ortak giriş imkanı veren şeyler var onlardan alın. rome pass gibi. vatikana giriş için falan muhakkak önceden rez. yapın yoksa saatlerce boşa beklersiniz.

cüzdan,telefon,pasaport muhakkak güvenli yerde olsun, çok kaybeden oluyor. telefonda pasaport, rez bilgileri vs gibi şeyleri depolayın. hatta kendinize mail de atın. olur da her şey giderse, maili açarsınız. seyahat sağlık sigortanız düzgün olsun. zaten çok pahalı değil. google mapste offline map kullanımını öğrenin ve kaydedin gideceğiniz yerleri.

trip advisor'da şehir turları var, fikir verebilir rotalar için, onları takipleyin. şehirlerde yapılması önerilen şeylere bakın ama hepsini yapacağız diye kasmayıp zevkinize göre seçin. bir daha gidersiniz ilerde tekrar.

ıslak tuvalet kağıtlarından edinin. :) tuvalet örtüsü edinin. yanınıza kraker götürün türkiyeden. olmadık yerde "tutku" yemek güzel oluyor. muhakkak video alın. fotodan daha kıymetli. yedek batarya alın. gerekli ilaçlardan bulundurun. mutlaka üşüyeceksiniz, terledikten sonra da hasta olacaksınız :D

o kadar çok yer var hepsini bulursunuz da, şurada domatesli peynirli olan panzorettiden yeyin benim için. duomoya yakın. www.luini.it klasiklerden barbasso da negroni falan. roma'da pompi, venedikte şehirde kaybolun, kaybolarak gezin.
  • Corrigan prefers beer  (30.11.17 23:55:52 ~ 01.12.17 01:37:54) 
@Corrigan prefers beer,
biletler çok daha önceden alındığı için maalesef şubata erteleyemiyoruz.

  • estranged  (30.11.17 23:57:09) 
siena'yı görün derim. ayrıca san gimignano +1


  • delidir yakalayin  (01.12.17 00:35:15 ~ 00:35:47) 
aynı rotayı tersten yapmıştık biz yazın. kışın nasıl olur bilmiyorum ama coma gölü etrafını saydığın yerlerin hepsinden daha çok beğenmiştim.


  • jjwa  (01.12.17 01:27:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.