[]

zarrab olayindan buyuk seyler cikar mi

işyerinde herkes bu zarrab olayını konuşuyor. gerçekten hükümeti sarsacak bişey cikar mi




 
bizi sarsacak bir şey çıkar bence
ceza olabilir biz öderiz zaten
ambargo olabilir boka battık gidiyoruz bakalım.
ekonomi bok olucak deyolar enflasyon hiper enf. olacak diyolar :(
  • fasulyek  (30.11.17 22:47:08) 
hükümet düşmüyor öyle hele erdoğan hiç düşmüyor heyecanlanma hemen :)


  • diffarentiationation  (30.11.17 22:54:12) 
Siyasal islamcilarin görev süresinin sona erdiğini düşünüyorum ben. Temel catirdiyor, "büyük şeyler" yakın gibi...


  • md11  (30.11.17 22:58:49) 
ambargo olacagini dusunmuyorum, iran'a uygulanan yaptirimlari delmeleri sebebiyle baska bankalar da ceza yedi su ana kadar. ceza yerler en fazla.


  • fakyoras  (30.11.17 23:01:28) 
Bir şey çıktı zaten, yıllar önce çıktı. şimdi birinin ağzından tekrar duyuyoruz. Türk medyasındaki bu kaypaklık, toplumdaki cahillik ve çıkar uğruna destekçiler oldukça, bu olayların çok yankısı olacağını sanmıyorum.

aynen yaptırımı olur biz öderiz, derler dış mihraklar, onlara bilenir iyice ortadoğu bataklığında çürürüz.

cehaletin bilincine nasıl varır bir cahil? şükür anlayışıyla nasıl fakirlik insanın canına tak eder?

en kötüsü de günü kurtarıp para kazanıyor diye ses çıkarmayan "nurcuvazi" . ben müslüman değilim, onların da olduğuna inanmıyorum ama umarım müslümanlık inancı doğrultusunda bir son bekler onları. bu kadar kul hakkı yanlarına kalmaz.
  • Corrigan prefers beer  (30.11.17 23:03:38) 
bedelli çıkar.

kaynak: kaba etim
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (30.11.17 23:10:41) 
akpnin oy oranı daha da artar,

amerigaya kafa tutuyoz, görüyon mu ameriganın ambargosunu nası delmişiz, helal olsun reise, tüm dünya bize karşı

kafa bu
  • speedy  (01.12.17 00:19:26) 
gemiyi terk edenler artacak bence. bu ara konferanstı, kongreydi, resmi geziydi... herkes birbirinden şüphe edecek.

büyük yedilerse, ki öyle, büyük çıkacak.

yalan diyeni, ticari belge diyeni, montaj diyeni... komedi gibiler. bu tayfa allahtan korkmaz ama abd'den çok korkar. satışlar hızlanacak bence.
  • runagain  (01.12.17 00:25:16) 
Daha buyuk ne cikmasini bekliyorsun? Hukumetin ic siyasette zayiflamasindan cok daha buyuk olaylar bunlar. Ustelik cogu 4 senedir bildigimiz seyler.

Sadece hukumet sarsilir mi bunu merak ediyorsan, hukumet Zarrab konusunda kontrpiyede kaldi olay bu. Hem 4 sene onceki olaylardan sonra, hem birkac gun onceki durusma baslamadan onceye kadar Zarrab'in arkasinda durmayi, onu kahraman yapmayi secmislerdi. Ama adam ne var ne yok her seyi itiraf ediyor su an. Ustelik, son ana kadar itiraf edip etmeyecegini bile bilmeyecek kadar durumu kontrol altina almaktan uzaklar. Itiraflar ic siyaseten tapeler gercek anlamina geliyor ama gercek olmadigini dusunen akli basinda biri yoktu zaten.

Bu sekilde bosta kalip celiskilere dusmeleri secmende soru isareti yaratir mi ona sen karar ver.
  • dunal  (01.12.17 02:33:02) 
hayır. herkes iktidarın para yediğini biliyor, kimsenin umrunda değil.

hiç beklentiniz olmasın, bi bok çıkmaz.
  • babilbaligi  (01.12.17 10:05:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.