[]

Yeni işe geçerken 4-5 günlük tatilde nereye kaçsam? Aralığın ilk haftası

Yok arkadaş, ne aklımda bi yer var ne de internette araştırma yapıp karar verme yeteneğim. Arkadaşlarım çalıştığı için büyük ihtimal tek başıma gideceğim.

Ankara'nın doğusuna daha önce geçmedim. Vizesiz yerler de olabilir, doğa temalı da olabilir, kültürel-tarihi bir yer de olabilir. Antep-Urfa-Hatay vs. nasıldır şu dönemde?

Ya da yaylaya çıksam çok yağmur var mıdır şimdi? Rezil olur muyum yollarda?

Bir yardımcı olun be duyuru ahalisi. <3

 
ben bi yemek yemeli tatil istiyorum aslında. gaziantep gibi. bir de köklerden dolayı diyarbakır mardin.

onun dışında adaya gidip bir şişe şarap ile efkarlanmak istiyorum.

vizesiz olarak belgrada gitmeyi çok istiyorum.

yayla biraz şey olabilir ya o bi dursun bence.
  • kablelvuku  (30.11.17 13:35:30) 
Tiflis gidip, oradan Kars'a gelebilir, sonrasinda da doğu ekspresi macerasi yasayabilirsiniz.
bu yolu tersinden de yapabilirsiniz...

  • for the record  (30.11.17 14:01:16) 
yayla dediğiniz karadeniz ise hem kardan yukarı yaylalara çıkamazsınız hem kar kış kıyamet k.çınız donar, hem yapacak bişey yoktur tek başınıza sıkılırsınız yürü dolaş kafa dinle bi yere kadar, hem de tesislerin çoğu kapalıdır.

bugün bir duyuru üzerine doğu ekspresiyle ilgili bişeyler okudum, güzel diyorlar ama 24 saat tren yolculuğu çekilmez bence.

ben sizin yerinizde olsam ve euronun 5'e daynamış olması koymayacaksa easyjet, air baltic ve ryanairden vizesiz yerlere arama yapıp uygun ucak biletli yere atlar giderdim. vizesiz yerler için internetteki her bilgiye güvenmeyin en garantisi burasıdır: www.mfa.gov.tr

belgrad guzel bir alternatif olabilir mesela.

antep-urfa-hatay-mardin her zaman gidilecek yerler, pgs vs çok guzel kampanyalar yapıyor, sırf bir hafta sonu için bile gidilebilir.

haa şimdi aklıma geldi, biz 2-3 sene evvel bir aralık ayında batuma gitmiştik çok da keyif almıştık. yeni başlayan kars-bakü-tiflis treni ile geze geze gidip, tiflisten batuma oradan ucakla eve dönebilirsiniz. hem maddi anlamda çok yormaz. bau ve civarında da uygun fiyatlı cok güzel yerler var, tuz dağı vs gibi.

bir de birkaç gün önce birisi likya yolu için yanına arkadaş arıyordu, onla irtibata geçebilirsiniz.
  • halanne  (30.11.17 14:12:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.