[]

b.düzü'nden atatürk havalimanı'na nasıl gidebilirim?

Ankara'da yaşıyorum, istanbul'u çok iyi bilmiyorum. Yurtdışından arkadaşım gelecek ve onu istanbul'da karşılayacağım. Beylikdüzü'nden havaalanına toplu taşıma araçları ile nasıl gidebilirim? Metrobüsün durağı varmı yakın bir yerde? Optimum çözüm nedir sizce?

Dönüşte, Havaalanından b.düzü'ne taksi ile gitmenin maliyeti ne olur? ve buradaki taksiciler ile bu konuda pazarlık etmek mümkün müdür?

Teşekkürler..

 
bdüzü otobüs ile avcılar (veya otobüs ile ybosna'da in ordan metro ile havaalanı)
avcılar metrobüs ile ybosna
ybosna'dan metro ile havaalanı(ineceğiniz yer metroya yakın,metro son durak, havaalanının içi zaten))

dönüş mevzusu arkadaşınızın ne zaman geleceğine bağlı.şayet çok geç bi vakitte gelmiyorsa metro ile yenibosna'da inince orada zaten otobüsleri göreceksiniz,bdüzü tarafına gidenlerden birine binebilirsiniz.çok yük yoksa taksiyle gitmeyin derim gerek yok.
  • 7th son of a 7th son  (06.02.10 16:00:27 ~ 16:11:16) 
uçak gece 11 de inecek


  • rafet el morad  (06.02.10 16:09:52) 
o saatte yenibosna metro durağından bulamayabilirsiniz direkt beylikdüzüne. ancak yükünüz fazla değilse,
havaalanı metro ile ybosnada inin
ybosna metrobüs ile avcılar
avcılardan otobüs/dolmuş ile bdüzü.hiç olmadı avcılardan taksi tutarsınız.(o saatte otobüs nadir geçiyor ama dolmuşlar var)

ama yük varsa şayet taksiye binerseniz havaalanı-bdüzü taksiyle en az 25-30 tutar bence.size kalmış.

not:aksaray-havaalanı metrosu 00:30'a kadar çalışıyor.o zamana kadar işiniz hallolmaz ise taksiyle gidersiniz.
  • 7th son of a 7th son  (06.02.10 16:24:34 ~ 16:34:17) 
korsanla 15 liraya gidersin, 15 liraya dönersin


  • desdinova  (06.02.10 16:44:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.