[]

Acil Destek - İşten Nefret Etmek

Beyler günaydın.

İş hayatından, özel sektörden, çalıştığın şirketten, müdüründen tiksinince, miden kusacak kadar bulanınca ve nefret edince ne yapıyorduk?

a) "..karım böyle işe, gidiyorum abi ben, sağlığımdan psikolojimden kıymetli mi?" diyorduk
b) "kafayı yemek üzereyim ama onlar atana kadar sabredeyim zaten ortam bayağı kötü" diyorduk

 
Başka iş bulana kadar sabredeceksin.


  • sen git ben geliyorum  (30.11.17 11:46:28) 
baağyanlar da cevap verebiliyor mu? (:

ben a şıkkını tercih etmiştim zamanında. çalışma saatleri içerisinde iş stresi sebebiyle burnum şırıl şırıl kanamaya başladığında ve düşüp bayılayazma eşiğine geldiğimde montumu alıp ortamı terk etmiştim. komple iş kolunu değiştirdim. oldurana kadar pes etmedim. şu an keyfim yerinde.

ancak ben bunu yaparken dolar 4 tl değildi, khk ile insanlar bir gecede işinden gücünden olmuyordu. şimdi yer mi emin değilim açıkçası. acilen yeni iş bakmaya başlar, süreci hızlandırıp kapağı başka yere atana kadar dişimi sıkardım diye düşünüyorum.

bence b'yi unutun ama. öyle bir niyetleri olduğunu hissetmiyorsanız atılmayı beklemek, çaresizik ve eylemsizlik içerisinde kafayı yemeyi getirir. aktif olun bu süreçte, edilgen kalmayın.
  • treamorg  (30.11.17 12:05:50) 
maaşımızı düşünüyoruz. maaşımızla istediğimiz sevdiğimiz şeylere kavuştuğumuzu düşünüyoruz. her iş yerinin birbirinin laciverti olduğunu da aklımızdan çıkarmıyoruz. bu arada da yeni iş yerleri bakıp mevcut iş yerinin dışında da hayatın var olduğunu unutmuyoruz.


  • boyalı kuş  (30.11.17 12:10:42) 
başka iş bulana kadar sabır


  • kablelvuku  (30.11.17 12:16:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.