[]

Reza Zarrab davasının Türkiye üzerinde nasıl bir etkisi olacak?

Bu adamın her şeyi itiraf etmesinin ardından Türkiye nasıl etkilenecek, neler olma ihtimali var? Pek anlamıyorum gerçekten aydınlatabilir misiniz.




 
tr deki bankalara rusvet yiyen kisilere milyar dolarlar degerinde tazminat davasi acilacak. bedelini hepimiz odeyecegiz


  • seljax  (29.11.17 22:20:39) 
türkiye nasıl etkilenebilir ben anlamadım. davada rte'nin adı sadece bir kere geçti, onun dışında adı geçen en yüksek kişi zafer çağlayan. zafer çağlayan'ın da bir önemi yok şu durumda. başına ne gelecek kendisi bilir. halkbank'a ceza kesilir, evet bunu devlet öder ve yüklü bir miktar öder. onun dışında zaten fotoğrafı mahkemeye koyulan kişiler arasında egemen bağış bile yok, öyle düşünün. ben tamamen dolar yükselirken zevk alan insanların aynı şekilde türkiye'nin de başına bi şey gelecek diye bekleyip abartması olduğunu düşünüyorum. türkiye cumhuriyeti devleti bir girişimde bulunmamış ki bedelini ödesin? reza, süleyman, hakan, zafer bunlar dördü elebaşı olarak bir çete kurmuşlar. süleyman ve hakan da görevini kötüye kullanan devlet bankası çalışanları. yoksa reza ziraat ve vakıfbank'a da gitmiş ama oradaki bürokratlar bunu kabul etmemiş. devlet işin içinde olsa sadece halkbank'ı mı yapar? sanmıyorum. benim kendi görüşüm, işin sonunda ceza neyse ödenecek, ceza çekmesi gereken insanlar çekecek ama çok da bi şey olmayacak. yalnız şunu söylemeden geçemem, flynn davasına bağlanmaya çalışılıyor reza davası. ne alakası var bilmiyorum, anlamadım. flynn'i rusya ve türkiye'de lobilerle ilgisi olmasıyla suçluyorlar. belki işin ucu o zaman devlet olarak bize döner ama reza bir dolandırıcılık çetesi kurmuş ve cezasını da kendisi çekecek bir de halkbank.

ed: rte'nin yolsuzlukları ayrı bi konudur mutlaka. yanılmıyorsam şu an savcı'nın iddiaları bitti ve atilla'nın avukatları savunmaya geçecekler. rte ile ilgili bi şeyler dile gelse gelirdi zaten diye düşünüyorum. atilla'nın avukatları da gidip rte'yi suçlayacak değiller, saçmalık olur onlar için.
  • mehmed resad  (03.12.17 20:29:53 ~ 20:32:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.