[]

kapşonlu sweatshirt

en sevdiğiniz sweatshirt'ünüzü nereden aldınız?

%100 pamuklu, fermuarsız, kapşonlu ve bol kesim olması tercih sebebi.

erkeğe alınacak ama genelde bunlar unisex olduğu için her cinsiyetten cevap bekliyorum. bütçe belirtmek gerekir mi bilmem ama 50-100 tl civarı diyelim.

teşekkürler, sevgiler, saygılar!

 
kaft'ın modellerine bakın, gerçi artık herkes giymeye başladı ama bazı modelleri güzel.


  • dedimmidemedimmi  (29.11.17 15:47:41) 
adidas'tan 5 sene önce filan almıştım.
halen ilk günkü gibi.
ama sizin bütçeyi geçer muhtemelen.

o yüzden h&m, zara gibi mağazalara yönlenebilirsiniz.
  • teritori  (29.11.17 15:55:14) 
Bakırköy pazarı 35tl :D


  • Nature Works  (29.11.17 15:56:10) 
adidas. outlete bakarsan dediğin fiyat aralığında denk gelebilirsin belki.


  • tosunpasa  (29.11.17 16:11:52) 
bana lise arkadaşım vermişti bundan 8 yıl önce çok sevdiğim bir tişörtüme karşılık. markası maviydi. son 2 yıldır da zaten kolları solmuştu bu sene de inşaatta çalışurken giymeye başladım.


mavi, iyidir.
  • blue eyes white dragon  (29.11.17 16:17:48) 
decathlon


  • my pink  (29.11.17 16:55:15) 
Jack&jones


  • doxanikee  (29.11.17 19:50:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.