[]

Kıbrıs Alkol Getirme vs.

Selamlar,

Şimdi Kıbrıstayız akşama dönüyoruz 2 kişiyiz alkol ile ilgili bilenler bir ses etseniz.

2 kişi 1'er 1lt şişe %20 üzeri alkollü meşrubat aldık. İkimiz ortak valize koyduk sorun olur mu sanırım kişi başı 1 litre hakkımız var.

2. Soru şimdi biz bu alkolleri çanta ile bagaja verdik diyelim, duty free kısmından aldıklarımız biz ile uçağa girebiliyor malum. Oradan da 1'er litre %20 üzeri alsak sorun olur mu? Napıyorsunuz hemşehrim derler mi?

Sevgiler

 
o dediğin duty free limitleri, valize rastgele aramaya denk gelmezsen sokabildiğin kadar içki sokarsın.
sen birkaç şişe daha al valize koy, sonra kıbrıstaki duty freede kaç tane hakkın varsa onu al uçağa onunla bin, inince de 1 lt hakkını indiğin yerdeki duty freede kullan.
hatta cılkını çıkarmak istiyorsan duty freede içki almayan kişilerden rica et onlar pasaportlarıyla senin içkini alsın ücretini ver adamlara.
  • gaza gelen  (29.11.17 13:24:40) 
Ülkeye girişte xray'den geçiyor çantalar. Orada takılabilirsin çok fazla getirirsen.

Yasal limitin üstüne 1 litreden fazla çıkmayın.
  • bos gezenin bos ustasi  (29.11.17 13:33:52) 
ulkeye giriste nerede geciyor xrayden cantalar ?


  • lanc  (29.11.17 13:45:00) 
bagajları alıp çıkarken gümrük memurları var kapının dibinde. tipinizi beğenmezlerse çevirip xraye sokuyorlar çantaları. bir kere bizimle gelen taşeron teknisyen biraz at hırsızı tipli olduğu için gel gel dediler. biz hayırdır diyince sizinle mi beraber, sıkıntı yok o zaman diye vazgeçtiler.


  • argent dawn  (29.11.17 15:21:26) 
atatürkten çıkarken xray'e sokmuşlardı benim bavulu. içinde 2 litre votka, iki tane 70lik baileys vardı. sorun olmadı.


  • onurrrrr  (29.11.17 15:59:02) 
Cevaplar için teşekkürler, inişte makineler çalışıyordu. Hatta tam bana sıra gelecekken önümdeki kadınlara siz xray e girmeden geçin dediler falan sadece erkekler girdik (canım ülkem). bazı kişilere valiz açtırdılar bişiler konuşuyorlardı hararetli hararetli. ben işi sağlama aldığımdan abartmadım paşa paşa geçtim.


  • ManikD  (30.11.17 11:36:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.