[]

IOTA almak

poloniexte duruyor benim bitcoinler. iota alacaktım geçen hafta, poloniexte yoktu. alamadım. şmdi de uçmuş.

hala almak istiyorum. 40-50 katına çıkacak diye düşünüyorum. hangi borsadan alabilirim ve oraya nasıl aktarabilriim bir miktar bitcoini?


 
market hacmine ve coin sayısına bakarsan 40-50 katına çıkmayacağını görebilirsin.

iota'nın aktif işlem gördüğü borsalar:

coinmarketcap.com
  • orpheus  (29.11.17 12:02:23 ~ 12:04:10) 
market hacmi ve coin sayısı iota gibi altyapısı olan kripto paralar için yeterli fikri vermeyi sağlamaz.

rakamsal bir iddiam yok ama üst noktada iotanın limiti olduğunu düşünmüyorum.
  • shenergy  (29.11.17 12:21:39) 
Bitfinex de var. Hatta en çok altcoin orda diye biliyorum.


  • vassal  (29.11.17 12:32:09) 
bitfinex veya binance


  • partizan  (29.11.17 12:44:41) 
Bitfinex ve binance'den alabilirsiniz. İyi arastirmadan almamanızı, fomo ile alinan cogu seyin uzun sure bag holderliga sebep olabilecegini hatirlatmak isterim. İlk 10daki bir altcoinin 40-50x yapmasi ise pek gercekci bir dusunce degil diye dusunuyorum (seneler sonra, belki)


  • gibicibicis  (29.11.17 12:46:20) 
iota olan bir borsada hesap açıp btc deposit adresini alıp o adrese bitcoin göndermen gerrekiyor.
40-50 katına çıkacak diye alıyorsan hiç alma, çünkü yakın gelecekte imkansız

  • dafuq  (29.11.17 13:21:52) 
bitcoin gonderme kesinri cok olur. eth olarak gonder.


  • partizan  (29.11.17 16:11:21) 
binance en güvenlisi. önce türk borsasından btc veya eth alıcaksınız, sonra ortaya transfer edip iota'ya çevireceksiniz. üye olmak için- goo.gl


  • kamile necaset  (12.12.17 14:55:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.