[]

Ankara'daki kaleci heykeli yola mı uzanıyordu?

Haberlerde kaldırıldığını gördüm bu heykellerin. ama kaleci heykeli yolun ortasına kadar uzanıyor görünüyor. var mı bu heykelleri canlı gören? ayrıca neyle tutturmuşlar, demir memir görünmüyor?
www.haberankara.com



 
Uzamıyor abi ters perspektiften bakıyorsun ama senin baktığın perspektifte kaleci yaya geçidinin üzerinde uçuyor oluyor yola uzanmak değil direkt yolda olmak bu.

Bak yere temas ettiği yerlerdeki gölgelere.
  • Adramelekhh  (29.11.17 03:02:45) 
gölgelere dikkat etmemiştim, kalecinin trafik lambasının orda küçük ebatlı olduğunu sanmıştım. meğerse kavşağın ortasında ve daha büyük ebattaymış. yere de temas ediyormuş gerçekten. aksi halde nasıl havada kalacak değil mi?


  • masmeleddin erdogan  (29.11.17 03:38:50) 
Pampa bu, esenboga'ya giderkenki yolda. Pursaklari geçince, genelde alt tünelden geciyorsun ustte kalıyor bu onsan pek gören olmamıştır.


  • karacigerim vur kadehlere  (29.11.17 12:12:32) 
şimdi sen trafik lambasının yanından yaya geçdine doğru atlayan normal insan boyutlarında bir heykel canlandırmışsın gözünde. hani şu aradaki perspektif farkını kullanarak video illüzyonlarıyapan bir herif var ya, eyfel kulesini tepesinden tutup yerinden söküyor, kule biblo oluyor falan, onun gibi bir illüzyon yaşıyorsun. öyle değil. o kaleci orta göbek üzerinde yerde yatıyor. ve neredeyse orta göbeğin çapı kadar büyük bir boyutta. o yüzden yanıltıyor.


  • kibritsuyu  (29.11.17 12:23:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.