[]

imdaaaaaat!harç parasını yatırmadım!

duyuru ailesi dün harç parasının son günüymüş.benim bu gün haberim oldu.okuldan atılmış olma ihtimalim ne?bu arada okulumun öğrenci bilgi sistemine girince lütfen harcınızı yatırın diyor.haftaya yatırsam kabul ederler mi?




 
bildiğim kadarıyla gecikmeli olarak faiziyle birlikte yatırabilirsiniz.


  • paddle steamer  (06.02.10 12:43:11) 
hangi okuldansin bilmem ama, valla benim okulumda her donem gec yatirirdi cocuklar, zaten en yuksek harci odeyen 2 bolumden biriydi ulkedeki, hic bi cocuk da o parayi o hafta denklestiremezdi, sonrasinda oderlerdi. faiz bile verdiklerini hatirlamiyorum.

edit: eski msgsu'lu biri tarafindan yazilmistir.
  • la traviata  (06.02.10 12:45:06 ~ 12:52:38) 
atılmazsın hemen öyle merak etme o kadar basit değil o iş...

okulunun sistemi nasıl bilmiyorum ama bu olay MSGSÜ'de oluyosa parayı yatırır, ders ekle-çıkar haftasında danışman hocayla görüşüp halledebilirsin...

ek: uyku sersemiyim hala kusura bakmayın... öğrenci işleri diye bişey var bu memlekette =))

ek2: dert etmeeeeeeeee... 31 mart bile yazmış adamlar daha ne yapsınlar :)
  • lazor  (06.02.10 12:47:17 ~ 12:57:28) 
öğrenci işleri cumartesi açık değil maalesef.yine aradım ama tabi cevap veren olmadı.

bu arada yıllık programda
31 Mart 201Öğrenim Ücretinin 2.Taksidinin Cezalı Olarak Yatırılması İçin Son Gün(Yatırmayan Öğrencilerin Kaydı Silinir)
yazıyor. umarım bir problem çıkmaz

teşekkürler
  • böhü  (06.02.10 12:53:40 ~ 12:54:16) 
öğrenci işlerine gidiyorsun ve harcını yatırmadığını söyleyip, onların verdiği hesap numarasına onların söylediği miktarı yatırıyorsun ki bu miktar muhtemelen harcınla aynı miktar olacaktır. çok az bir ihtimal bir lira falan fazla olabilir. trakya üniversitesi'nde işler bu şekilde yürüyor en azından. nereden mi biliyorum? 6 kez harç yatırdım ve bunlardan sadece iki tanesi harcın yatırılması gereken süre içerisindeydi. ders kaydını internetten değil okuldan yapıyorsun bir de o kadar. ha bizim de yönetmelikte okuldan atılınır yazıyor ama hocamız "siktiret sen onu" demişti :)


  • xeuszt  (06.02.10 13:16:57) 
itu'yse 2 katını alıyorlar valla...


  • jeanne hebuterne  (06.02.10 13:59:22) 
ben dün öğrenci işlerine sordum da bir dönem yatırmazsak kayıt falan silinmiyormuş ama diğer dönem yatırırken bunu da faizli ödüyormuşsun. iki dönem üst üste harç ödemezsen kaydın siliniyormuş. tabi her yerde böyle midir bilmiyorum, kayıt silinecek diye korkmayabilirsiniz.


  • anoktak  (06.02.10 14:41:38) 
i.ü. de bir arkadaşım 10 gün geç yatırmıştı. dilekçe fln yazmıştı kabul edilmesi için. sonuç itibariyle kabul edilmişti.


  • girl in a coma  (06.02.10 23:31:40) 
ben de yatırmadım, aynen. (MSGSÜ'de yüksek lisanstayım)
şu 31 mart duyurusu nerededir acaba, linkini buraya koyabilir misiniz pliiz??

  • writer  (07.02.10 16:46:09) 
iki yıllık myo okudum, alttan kalan derslerm için bu dönmede harç parasını yatırdım fakat o dekont numarasıyla kayıt yapabilmem için iletişim parası istiyorlar onu yatırcak durumum yok zaten aileminde haberi olmadığı için o parayı bulupta yatıramam. bu dönem kaydımı yaptıramadığım için okuldan kaydım silinir mi? önümüzdeki döneme yada yaz okulunda bi şansım daha olur muu? bildiğiniz bişeyler varsa yardım edin lütfen..


  • ugr  (20.09.10 23:43:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.