Giriş
(6)

almanca kursu (istanbul/avrupa)

hizli sperm
ich habe eine frage!! (ha benim goçuma)ragazzi,istanbul avrupa yakasında (avcılarda oturuyorum) bakırkoy,taksim, mecidiyeköy civarlarında ya da bana uygun olabilecek muhitlerde almanca kursu arıyorum. tecrübe ettiğiniz, iyidir, hoştur dediğiniz yerler varsa size puanım 9 kanka.cevaplarınızı bekliyor
ich habe eine frage!! (ha benim goçuma)

ragazzi,

istanbul avrupa yakasında (avcılarda oturuyorum) bakırkoy,taksim, mecidiyeköy civarlarında ya da bana uygun olabilecek muhitlerde almanca kursu arıyorum. tecrübe ettiğiniz, iyidir, hoştur dediğiniz yerler varsa size puanım 9 kanka.

cevaplarınızı bekliyorum.
0
hizli sperm
(06.02.10)
www.goethe.de

(bkz: goethe institut)

tam adı: "goethe institut inter nationes"."alman kültür merkezi"
adresi:yeni çarşı cad.52 80050 beyoğlu/istanbul
tel:0212 293 66 68 - 0212 249 20 09


--

tum almanyaya giden solist arkadaslarim buraya gittiler.
bunun disinda pek cok yarismanin odulleri arasindadir burda bedava egitim.
0
la traviata
(06.02.10)
ok traviata, bu elde 1.

alternatif önerisi olanlar üzülmesin şansınız devam ediyor.

özellikle tek vasıta gidebileceğim yerleri öğrenmek istiyorum. (bakırköy ve taksim pek mümkün değil ama, siz yine de yazın)
0
🌸hizli sperm
(06.02.10)
özel ders al.
0
beltedmanatee
(06.02.10)
özel ders için maddiyatım yetmez. yine de teşekkürler.
0
🌸hizli sperm
(06.02.10)
goethe institut'e git başka seçenek araştır ama çok tavsiye etmiyorum..
0
isyanim var ulaan
(07.02.10)
danke dir
0
🌸hizli sperm
(07.02.10)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.