[]

ceket ilikleme - kadınlar için

resmi bir ortamda, yani erkeklerin ceketlerini iliklemesinin mecburi olduğu bir durumda kadınlar da ceketlerini iliklemeli midir? şapkada olduğu gibi kadın-erkek fark eder mi? düğmesiz bir ceket böyle bir ortamda spor mu kaçar? şansımın çok az olduğu bir ortamda 5 dakika giymek için 300-500 tl vermek istemiyorum bir cekete ve düğmesiz ceket de içime sinmiyor :(




 
Ben ilikli ceket görüntüsünü el pençe divan durmak olarak algılıyor ve karakter törpüleyici bir imaj yarattığını düşünüyorum.


  • kaymaktutmayansicaksut  (28.11.17 17:54:40) 
bürokrasi erkeklerin uymakla yükümlü olduğu kurallar bütünüdür.CİNSİYETÇİ DEĞİLİM KESİNLİKLE BEN SOSYETE BÖYLE.Suçluycaksanız o üstlerinizi suçlayın.ONLAR CİNSİYETÇİ.

eğer sizin de üstleriniz varsa alın derim ben ki daha sonra yine ihtiyacınız olacak
  • regardless of what they say  (28.11.17 17:55:03) 
aslında burada keyfiyetten değil de protokol kurallarından bahsetmek istemiştim. bu nedenle gerektiğinde ceket iliklenmeli, en azından ilikleniyormuş gibi yapılmalı bence. bunun el pençe divan durmak olmadığını, makamlara saygıdan yapıldığını düşünüyorum.

@bb başka ne olabilir? etek-elbise direk karşılarında oturacağımdan tercih etmiyorum.
  • cevahir  (28.11.17 19:09:02) 
biriyle tanışırken, el sıkışırken ilikli olmalı. bir toplantı odasına girerken, ne bileyim bir sunuma *başlarken* ilikli olmalı. bana düzgün geleni bu şekilde, isteyen karaktersizlik veya el-pençe görmekte özgür.

iliklemek makama değil insana saygıyla ilgili bir davranış. sizin öğretmenleriniz sabah sınıfa günaydın derken ceketlerini iliklemiyor muydu bilmiyorum.

kadınlarda nasıl pek bilmiyorum açıkçası ama "karakter törpüleme" falan görünce duramadım.
  • celeron 300a  (28.11.17 23:02:05 ~ 23:07:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.