[]

Likya'yoluna Benimle Gelecek Arkadaş Aranıyor

31 yaşındayım. Daha önce AKUT, Doğa Derneği, Zirve Dağcılık gibi gruplarla yürüyüşler yaptım. Kaya tırmanışı eğitimim mevcut. Kış dağcılığı yaptım.
Benimle 550 km parkuru en azından 1 etap gelecek bir arkadaş arıyorum. Ateş yakar, balık tutar bol bol şarkı söylerim. Çadır vb her türlü malzememiz bulunmaktadır. Daha önce 3 gün yürüdüm 5 saat botla kürek çektim gerekirse bazı etapları botla da geçeriz. Ayrıca fotoğraf makinem de vardır profesyonel fotoğrafçıyım national geographic ve sony den ödüllerim bulunmaktadır.

31 m. Yolculuğa Kocaeli'nden gideceğim.

 
instagram'da @özgürruh diye bir hesap var. habire likya yolu'nu yürüyor. daha geçen ay gitmişti, bu ay gene gitti. gitmeden önce o da "likyaya gidiyorum gelmek isteyen var mı?" diye soruyor. istersen bir onunla iletişime geç, çok da sempatik çocuk.


  • istanbul kanatlarimin altinda  (28.11.17 17:48:29) 
Tarih olarak ne düşünüyorsunuz?


  • vassal  (28.11.17 18:00:03) 
Daha once en fazla 10 km yurumus, hic dag tepe tirmanmamis biri icin uygun mudur? Cok isterim ama maalesef daha once hic deneyimim yok. Bir de ne zaman icin dusunuyorsunuz bu yolculugu?


  • lamira  (28.11.17 18:02:55) 
ben de gelmek isterim. ama sıfır kondisyon hatta eksi. 120 kiloyum en az. ama butun gun yururum hic koymaz bana. plani biraz daha acsaniz bence daha iyi olur. mutlaka gelen cikar burdan.


  • tukenmez adam  (28.11.17 18:16:24) 
@vassal bu aylar


  • nihilanth  (29.11.17 16:34:29) 
@lamira, uygundur açılırsın bir şey olmaz 2 günde vücut alışır. 05449122059 whatsapp dan ekleyiniz. bu aralar en güzel mevsim


  • nihilanth  (29.11.17 16:34:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.