[]

yatırım tavsiyesi dolar ve altın

yemeyip içmeyip biriktirdiğimiz epey bir miktar dolarımız var. allah istikrarımıza zeval vermesin sadece son birkaç ayda aldıklarımız bile durduğu yerde 10 bin tl kazandırdı.

amma velakin biz dolar düşünce kenarda duran tl ile dolar alıyoruz ve unutuyoruz onu hesapta. bunun boyle kumbara misali kenarda durması bana pek mantıklı gelmiyor. oyle cok takip edip, mb ne zaman faizleri elleyecek, yellen ne zaman konuşacak diye hesap kitap yapmıyoruz, makale vs okumuyoruz, zaten anlamıyoruz da. ancaaak bana oyle geliyor ki, yıl sonu hedeflerine az bucuk da olsa yaklaşabilmek için ve zarrab davasında doların fırlayacağını bildiklerinden mumkun olduğu kadar doları düşürmeye çalışacaklar. dolayısıyla acaba diyorum:

1. düştükçe alıp kenara atmak ve hiç ellememek mi mantıklı yoksa düştü al, arttı sat mı daha cok kazandırır? çok riski seven ya da sürekli bnun takibin yapacak insanlar değiliz.

2. alsat ise 3,98 leri kaçırdık da bari 3,92 seviyesi satış için uygun mudur? bugün hafiften dalgalı seyir izliyor mesela, 1 puan bile oynamıyor neredeyse. beklemeli mi satmalı mı?

3. zarrab davası oncesi evi arabayı satıp dolar almalı mı?

4. düğünde takılan altınlar da kasada duruyor, orada da fena bir rakam yatmıyor aslında. altın kendi kendine kazandırıyor zaten de altın hesapları vs ne kadar mantıklı? nelere dikkat etmek lazım?

tisikkirler bibicim...

 
Altınları bozdurmayin bence ama dolardan 3.99 gibi çıkıp bitcoine girin.


  • partizan  (28.11.17 14:52:50) 
@ partizan: bu bitcoini yeni yeni duymaya başladık, bu kadar kısa sürede bu denli çok kazandırması çok şüpheli değil mi, hala da kazandırmaya devam edecek olması daha da garip değil mi?


  • halanne  (28.11.17 15:29:16) 
kaybederseniz uzulmeyeceginiz miktardan girin.


  • partizan  (28.11.17 18:05:19) 
youtube alp isik videolarini izleyin.


  • partizan  (28.11.17 18:05:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.