[]

uygulama (app) pisliği

bi pislik uygulama, hangisi bilmiyorum, bi update aldı herhalde, telefonu ne zaman elime alsam google play'de bi uygulama reklamı açıyor.
hiçbişeye basmadan ama, sadece ekran kilidini açıyorum mesela, laps diye "google play, şu uygulamayı indirmez misiniz?" ekranı.

BU lanet olasının ne olduğunu nereden bulabilirim, programlar arası komut verebilmek nedir yahu. sürekli kendi kendine uygulama açmak nedir

 
virüs de olabilir kendileri. bu kadar küstahlığı ancak bir virüs yapabilir. virüsse, android için reklam virüsleri diye araştırarak, yapılacakları uygulamak lazım.


  • onemoremile  (28.11.17 12:26:45) 
telefon ne? ona göre veri kaybetmeden sıfırlama işlemi yapabilirsin.


  • shenergy  (28.11.17 12:46:54) 
sıfırlama işlemi tüm uygulamaları silmez mi?
not3 telefon, samsung.

küstah resmen ya. kaynağını bulsam..
  • neynep  (28.11.17 12:58:37) 
reklam tam ekran oluyorsa sağ alttaki recent apps son uygulamalar tuşuna bir kez bas en önde adı çıkar. son ugulamalar çıkar en önde olan da en son açık olan oluyor yani reklam. ondan sonra girer silersin uygulamalardan.


  • aşksız prens  (28.11.17 13:02:21 ~ 13:03:16) 
Açılınca baktım açık uygulamalara, hiçbisi çıkmıyor, sadece o an kullandığım uygulama açık görünüyor (><)

Nerden veriliyor buna ekrana istediğin gibi gir, zamanlamayla açıl izni. Sürekli tek şey yapıyor: Google play de çeşitli applerin yükleme ekranı açılıyor
  • neynep  (28.11.17 14:04:43) 
telefonun icinde arama yapabiliyorsun ya, o arama kisminda izinler diye aratsan verilen izinlere sirayla bakarken hangisi daha akla mantiga yakin geliyorsa silebilirsin. bir de son zamanlarda yeni yukledigin birsey olabilir tabi.
bu arada ben izin istenince birsey icin genelde reddet diyorum, zaten kesinlikle uygulamanin calismasi icin gerekli birsey ise bir sekilde bellir oluyor, hemen kabul et dememek bir cozum olabilir, bundan sonrasi icin...

  • mavicorap  (28.11.17 15:25:04) 
"üstüne çiz" iznine sahip bi uygulama yapıyor onu. uygulama yöneticisinden son yüklediğin uygulamaları bi dolan ismini bilmediklerini tanımadıklarını huylandıklarını falan sil gitsin.

daha da alanı daraltmak istersen uygulama yöneticisinde "çalışıyor" sekmesine bak. kesin onlardan biridir o işi yapan uygulama.

android 5.0.2 izinlere en sınırlı erişimi veren sürüm. o yüzden izin kaldırma yoluyla halledemezsen çok zorlama uygulamayı bulup silme yoluna git.
  • aşksız prens  (28.11.17 15:44:50 ~ 15:51:54) 
Hayvanlar ya afedersiniz. Öneriler için teşekkür ederim. Ya para için ne çakalliklar düşünüyorlar ve düşünmek zorunda bırakıyor pislikler :-(

Hayır bi de izin vermeyince yüklenmiyor ya, izin vermemek için hiç yüklememek gerekiyor sanıyorum?
  • neynep  (28.11.17 16:50:44) 
ben hala bu lanet şeyle uğraşıyorum. ve bu şey, son yüklediğim vidyo uygulaması ile gelmiş, sokuşturulmuş bir reklam. işin saçmalığı şurada: program çok iyi, başarılı, işe yarıyor, ama şu saçmalık yüzünden sileceğim. bu ne biçim bi pazarlama/ satış başarısıdır..?!


  • neynep  (10.12.17 23:32:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.