[]

60 bin nüfuslu macaristan şehrinde 2 ay

dün facebook'ta hızlıca gezinirken bir proje gördüm, 2 dakikada cv yolladım unuttum hemen.
bugün kabul edildiğimi ve 1 hafta sonra gideceğimizi söylediler. şehir kaposvar. ne düşüneceğimi bile bilmiyorum. sevineyim mi? nasıl olur oralarda bu tür şehirler?
yeni mezun ve çalışmıyorum bu arada. gezi amaçlı gidecektim o taraflara bu olmasa.
ayda 275 euro, kalacak yer, uçak onlardan. iyi gelir mi sizce? evde yatıyordum öyle aylardır.

bu arada çokça soru soracağım bu yolculuk ile ilgili size. daha olayın şokundayım.

 
ben olsam giderdim. 2 ay çok sıkılacağın kadar uzun bir zaman değil. 275 euro avrupa için hiçbirşey ama. yemek+kalacak yer+uçak onlardan ise değerlendirilebilir.

ayrıca ufacık şehir olmasına pek aldırma derim. avrupa insanı eğlenmeyi sever şehir ufak da olsa gezilecek yer ve yapılacak şeyler mutlaka vardır. haftasonu için yakınlarda mutlaka güzel bir şehir vardır vs.

tek sorun 275eu baya baya az bir para. gerçi interrail grubunda bu para ile yeme-içme-barınma dahil 15 gün takılan var onlardan epey tiyo alabilirsin.
  • orpheus  (28.11.17 03:21:49 ~ 03:24:02) 
parası önemli değil. 7 günlük prag + budapeşte gezisinde 2 bin lira harcamıştım. bunda çok daha az para gidecek zamana bölersek. 60 binlik şehirde üniversite de yoktur, genç insan da yoktur. projeciler olarak kendi aramızda mı takılırız? sadece hafta sonları mı izin olur acaba? ülke dışına çıkabilir miyiz?


  • diffarentiationation  (28.11.17 03:33:36) 
sizin proje nasıl bilmiyorum ama bu projelerde bazen çok güzel internasyonal ortamlar oluyor, güzel network fırsatları doğuyor, iş bulan arkadaşlarım bile oldu. ama proje hakkında hiçbir şey bilmeden yorum yapamayız :)


  • hophophoba  (28.11.17 03:36:35) 
Bedava. Git kesinlikle. Onumuzdeki Iki ay evde yatacagina macar kizlarla yat.


  • baldur2  (28.11.17 09:53:28) 
Bahsettiğiniz şehirde 15 gün kalmıştım. Şehir son derece küçük olmakla birlite, oldukça şirin bir yer. Üniversitesi oldukça büyük ve güzel, hatta Türkiye'deki çoğu üniversitenin üstündedir (altyapı olarak). Şehirdeki sosyal yaşam tabi ki bir Budapeşte değil, fakat 2 ay rahatça geçirilebilir diye düşünüyorum.


  • De facto  (28.11.17 10:48:23) 
manyak mısın aga bas git , evde kös kös oturacağına..


  • kennym  (28.11.17 11:04:41) 
düşünmeden git


  • MiraTaurus  (28.11.17 11:35:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.