[]

Alayim mi bunu arabaya

Kavunlu he.

urun.gittigidiyor.com

Dandik degildir dimi. Saglam etkili kavun koktursun yani. Aradigim sey bu mu.

Ya bi de siz mesela bunu arabada nereye koyuyosunuz. Aynaya mi asiyosunuz. Gorunmeyen bi yerde dursun istiyorum ben.

 
değil. alakası bile yok.


  • giovanne  (28.11.17 00:50:06) 
Ne alayim hocam. Su de gidp alayim yarin.


  • brad pitt  (28.11.17 00:50:38) 
oto kokularında bunlar efsane hocam;
www.hepsiburada.com

çoğu petrolde oluyor, kasanın yanında. deneyip alırsın. memnun kalacağına eminim.
  • MtKrt  (28.11.17 01:07:44) 
Bunun başka bir kokusunu aldım arabaya. Yanlış mı taktım bilmiyorum kapağı biraz gevşekce kapatıp aynaya taktım. O gevşeklikte koku vermedi. Biraz daha gevşetince de arabanın sarsıntısından komple çıkıp ortalığa döküldü.


  • curukturpkokusu  (28.11.17 01:59:42) 
Kavun kötü kokuyor bence. Ben AirWick disk yapıştırdım. Lavantalı. Temiz çamaşır olanı da güzel.

m.ofix.com
  • Lim5  (28.11.17 03:25:32 ~ 03:26:48) 
Bu tarz kokular çok ağır, yağlı oluyor genelde. Haliyle araç içindeki hava kalitesini oldukça düşürüyor. Bu da birçok insanda baş ağrısına sebep oluyor.

Ben bu yüzden hafif ama etkisi uzun süren bir koku arayışına girdim ve glade mini jel kullanmaya başladım. Oldukça memnunum, iki aya yakın etkisi sürüyor. Mavi olanını tavsiye ederim.

Bahsettiğiniz üründen kullandığım dönemde şoför koltuğunun başlığına asmıştım, koltuğun arkasına sarkacak şekilde. Çok göz önünde durmuyordu.
  • md11  (28.11.17 11:27:17) 
Kavun aldım ben de. gebzede 5TL idi, denemek için aldım.

Bir sonraki geçişte heralde 5 tane yedek alırım:) çok memnunum
  • MiraTaurus  (28.11.17 11:40:02) 
tek öneri bargello firmasında kimyager olarak çalışmış biri olarak, ürettikleri hiç bir şey almayın.


  • exodia  (28.11.17 15:41:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.