[]

birkaç hayvansever ev tuttuk çok kedi var çok gazeteye ihtiyacımız var

birkaç hayvansever ev tuttuk çok kedi var çok gazeteye ihtiyacımız var

kiraladığımız evde sokaktan aldığımız yaralı hasta kedilere bakıyoruz kısırlaştırttığımız kedilere geçici olarak bakıyoruz kum değil gazete kullanıyoruz ama gazete yetmiyor tavsiye rica ediyorum birçok gazeteyi nerelerden bulabilirim tanıdık birkaç kahveden komşudan alıyorum onun dışında bu kağıt toplayıcılarının topladıklarını bıraktıkları yerlerde gazete olur mu çokça gazete nerelerden bulabilirim?


 
Helal olsun.

Hep uplamak icin, hem de gazeteyi nasil edinecegunizi bilemesem de, ufak da olsa maddi katki yapmak isterim. Hatta herkes yapar bence. Duyuru sabitlense.
  • brad pitt  (27.11.17 23:54:16) 
Supersiniz, bu duyuru kesinlikle sabitlenmeli!


  • 134340  (28.11.17 00:24:42) 
Yeriniz? Bir de bilmedigimden soruyorum, ayip oluyorsa cahilligime verin: Ozellikle mi gazete kagidi istiyorsunuz? A4 kagit olmaz mi mesela? Yoksa gazete kagidi daha buyuk ve ince oldugundan gazete kagidi mi gerekmekte?


  • okuyamıyom ben ya  (28.11.17 00:27:08) 
Lokasyon neresi hem gazete, mama vs. Getirmek hem sizinle ve kedilerle tanışmak için gelmek çok isterim.

Bence de sabitlenmeli yukarı. Tebrik ederim .
  • Kusursuz dostlarin dort ayagi vardir  (28.11.17 00:28:06) 
@sevgili okuyamıyom ben ya a4 olmaz çünkü sidiği emmez gazete olmalı.


  • Erkut  (28.11.17 01:05:58) 
@sevgili Kusursuz dostlarin dort ayagi vardir alakanıza teşekkür ederim pendikteyim.


  • Erkut  (28.11.17 01:07:25) 
kum kullansanız daha rahat etmez misiniz, hem sizler hem hayvanlar için söylüyorum.


  • gebere jackson  (28.11.17 01:26:36) 
bazı sahaflar alıp satıyorlar.


  • dafaisss  (28.11.17 01:28:36) 
İnşaat kumu olabilir mi? 1.5 ton kum 70 lira.


  • Lim5  (28.11.17 01:36:09) 
gazeteyi cay ocakladinxan alacaksın. her gun 3 4 tane alir onlar. ellerinde kalir ve sonra cope atarlar. cevrenizde illaha vardir onlardan isteyin.


  • blue eyes white dragon  (28.11.17 02:24:53) 
biz köpeğimize tuvalet eğitimi verirken böyle gazete ihtiyacı duyuyordum. yakınımızda şok market vardı. oradan ricada bulunmuştum. ellerinde kalan tüm gazeteleri akşam veya sabahtan bana veriyorlardı. bir ara o kadar çok oldular ve köpeğimizin de eğitimi tamamlanmıştı ki, halen bitmiyordu. biz de taşınırken cam bardak vs sara sara bitirmiştik.

süpermarketler, bakallar veya belki nakliye şirketleri vs. yardımcı olabilirler bu konularda.
  • vedderbaug  (28.11.17 11:26:48) 
plazalarin guvenliklerine sorabilirsiniz. onlarda ogutulmus evrak da olur. hazir serit serit kesilmis makinede.

finans sirketlerine de her gun 5-6 gazete gelir.
  • jimicik  (29.11.17 12:11:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.