[]

şu saç modelini istiyorum, kuaför?

Linkteki fotoğrafım yazın çekildiği için yüzüm epey bronz gözüküyor ama biraz daha açık tenliyim. Yine de kaş göz saç kombinasyonunda alayına esmerim tabi, standart türk kadınıyım diyebilrim. Ben bu zamana kadar hiç saçımı boyamadım, sadece resimdeki ufak gölgeleri yaptırdım. Son 10 sene içerisinde de toplasanız 3 kere kuaföre gitmişimdir. Ekte gösterdiğim modelin hakkını vererek yapabilecek internet üzerinden tek tanıdığım kuaför (gölgeleri yapan) tavır olarak biraz can sıkıcı bir arkadaş. Hem işinde iyi olması hem de indirimli yapmasına rağmen kişiliğine ve genel muamelesine tahammül edemiyorum. Yolu kuaföre pek düşmeyen biri olduğumdan başka kuaförlere dair hiçbir fikrim yok ve bütçem de oldukça kısıtlı. Çevrenizde, bildiğiniz böyle büyük bir değişim ehliyle yerine getirebilecek iyi bir kuaför var mı? Tahminen günahı ne kadar tutar?


model:
hizliresim.com
hizliresim.com

aynı saçın daha bir gölgelisi:
hizliresim.com

Bu tarz çok açık tonda saçlar bizim gibi daha doğulu kadınlarda kalın saç telinden ve ten renginden ötürü bir tuhaf kaçabiliyor. Bu durumda kuaförün saç rengini ciyak ciyak bir sarı ya da turuncumsu bir pigmentte kaçırmaması, resimdeki gibi beyaz/sarı bir tonda tutturabilmesi, diplerde bıraktığı renk ve pay çok önemli. Bunu her kuaför yapamıyor maalesef.

yer: istanbul.

 
modeli tam anlamadım. kısa ve geriye doğru taranmış mı? eğer öyleyse bence saçlarına kıyma. ben ki 2009dan beri kısa saç kullanıyorum ve soran herkese aynısını tavsiye ediyorum. ama şu anki saçların sana yakışıyor bence. hele renk olarak diyosan asla diyorum. şu anki rengini kırarak ya da ombre gibi bişeylerle canlandırsan hoş olur.

bi de kuaför önerisi istemişsin ama şehir vermemişsin.

yine de bildiğinden şaşma diyorum.şu an gittiğin kişinin hakkını vereceğine inanıyosan gözünü kapat, kulağını tıka ve razı gel. bildiğin kötü bilmediğin iyiden evladır demişler ki sen hakkını verir diyosun.
  • elorelia  (27.11.17 16:48:28) 
yapma sakın.


  • Kusursuz dostlarin dort ayagi vardir  (27.11.17 16:50:23) 
şu anki saçlarım bence de benim tipimdeki birinin kaldırabileceği en uygun saç tipi gibi geliyor. fakat ben artık bir farklılık, tarz bir şey denemek istiyorum. yani şimdi denemezsem ileride hiç denemem gibi geliyor. istediğim model renk ve kısalık olarak fotoğraftaki kişininki gibi. saçlarının uzunluğu şundan biraz daha fazla cdn.vox-cdn.com


  • gang leader of wasseypur  (27.11.17 16:54:23) 
boyatmalı gibi değil de böyle modelde bi değişikliğe ihtiyacın var bence.


  • aşksız prens  (27.11.17 16:56:42) 
istanbulda işlerini beğendiğim iki kuaför var.

1. volkan hazırcı - ig: @temizsarilar
2. toprak şeker - ig: @toprakseker
  • straight from the heart  (27.11.17 16:57:41) 
yalnız gösterdiğiniz saç modeli topuz gibi bir model. kesim değil gibi geldi bana
bir de sizin saçınız baya gür. bilemedim nasıl olur. aynı şekilde durmayacaktır muhtemelen. bence alıştıra alıştıra kısaltın.

ben de bildiğiniz kuaförden şaşmayın diyeceğim.
  • interview with the vampire  (27.11.17 16:58:10) 
modelin saçları omuz üstünde, orada topuz yapılmış sadece. ben saçın renginden bahsediyorum daha çok, kısalığı topuzun boyutundan anlaşılıyor zaten.

boy: cdn.vox-cdn.com
  • gang leader of wasseypur  (27.11.17 17:00:24) 
anladım. ilk yazdığınızdan anlayamamıştım,
şöyle bir tavsiye vereyim en azından, bu linkteki saç rengini bir günde kazanmayı beklememelisiniz. eğer beklerseniz, malesef saçlarınız yanar. sabırlı olup 1-2 aya yaymalısınız çünkü saç renginiz baya koyu. en açık renge kadar açılması gerekiyor saçınızın (sık balyaj ya da komple farketmez). o yüzden aklınızda olsun, tek seferde yaparım diyen kuaförden uzak durun.

edit: yakışır mı yakışmaz mı konusunda da si,ze dore sarı yakışmaz, ama soğuk tonlu sarı yakışabilir.
  • interview with the vampire  (27.11.17 17:08:22 ~ 17:10:08) 
sakin yapma, pisman olursun.
sac gösterdigin kadinda bile dip boyasi gelmis gibi duruyor. bi de gercekten sacinin biraz uzadigini düsün, sacinda üc renk olacak ve sen güzel görünmesi icin boya üstüne boya yaptiracagin icin sacin süpürge gibi olacak.
farkli bir sey denemek istiyorsan ombre ile basla. begenmezsen küt kestirirsin, renkli (morlu, petrollü) gölge attirabilirsin, o da yakisir sana.
  • pilav  (27.11.17 17:10:04) 
omuzlarda kestireceksin sanırım, doğru mu anlıyorum? ben daha kısa sanmıştım. eğer omuzlarsa bence kestirebilirsin. ama renk olarak hala ı ıh diyorum.


  • elorelia  (27.11.17 17:16:09) 
Unut.


  • [GODDARD]  (27.11.17 17:22:20) 
bu saçı yapsa yapsa Cüneyt yapar (hallakberber) yeri kadıköyde. at gibi yapar hemde. kısa kadın saçı için tek geçerim. hatta cüneytin kestiği bir saça oha lan dememişliğim yoktur neredeyse.

Bu arada selam^^
  • Tears of Devil  (27.11.17 17:26:58) 
Saç modeli size yakışır fakat o renk çok iddialı. Bu Bukadar sert bir geçiş size uygun değil bence, ve o renk daha açık tenli insanlara yakışıyor. Bence kısa kestirin, uzun saç yıllarca kullanınca cidden çok sıkıcı, hatlarınız ortaya çıksın bırakın. Bu arada son fotodaki model kızın elbisesi ve belindeki çantası çok tatlı, o çantadan istiyom=(


  • mslny  (27.11.17 17:48:15 ~ 17:51:22) 
çene yapına uygun değil seni maskülen gösterir, yapma.


  • vogojin  (27.11.17 17:50:09) 
maskülen gösterse ne olacak ki?


  • gang leader of wasseypur  (27.11.17 18:08:32) 
3e de vursan yakışır gibi baya güzelsin


  • docrivers  (27.11.17 18:40:42) 
merhaba, pek güzelmişsiniz, maşallah. docrivers +1

kuaför referansı veremeyeceğim ama ben de standart türk kadınıyım, iki parmak kalınlığında siyah kaşım var ama saçlarım şu an bir parmak uzunluğunda ve bembeyaz. geriye doğru jön modeli tarıyorum, süper oluyor :) yaz mevsiminde de üç numara ve gümüş rengi yaptırıyorum. açık renk yakışır bence size de. istediğinizi yaptırın.
  • bir garip melek  (27.11.17 20:05:44) 
@bir garip melek
Çok teşekkürler :) Aradığım ruh tam olarak bu :) Ben de aynen o şekilde kullanmak istiyorum sadece sizinkinden biraz daha uzun olsun diye düşünüyordum
artık yakışık yakışmamasından ziyade farklı bir imajımın olmasını istedim :)
  • gang leader of wasseypur  (27.11.17 20:10:32) 
bütün içtenliğimle söylüyorum, yaptırma. tüm istanbul'u gezsen ciyak sarı/turuncu tonda yapacaklar.


  • pinkpeony  (27.11.17 20:32:04) 
Bunun için çook çok iyi bir kuaför bulman lazım. Ben saçıma beyaz ombre yaptırdım. O beyazlık gitti sarardı saçlarım. Turuncumsu sarı değil de soğuk sarı istiyorsan bir kere boyamayla olmaz. Saçını mor şampuanla yıkayacaksın ki ilk günkü gibi olsun. Şimdiden saç maskesi ve saç yağlarını da araştır bence çünkü çok yıpranacak.


  • jazzabel  (27.11.17 20:57:51) 
Senin kendi saçının modeli beğendiğin kadından çok.daha gzl. Hiç.bozma


  • all girls dream  (27.11.17 21:03:34) 
övgüler için çok teşekkür ederim bir kuaförle konuştum 400-500 lira gibi bir fiyat söyledi. sanırım benim boyama işi yattı :) evde kendim kestim saçımı :) kısacık oldu çok memnun oldum. belki param olunca bir kuaför gidip düzelttiririm. herkese fikirler için çok teşekkürler :) indirimli yapabilecek, kıyak geçebilecek bir kuaför arkadaşınız varsa her zaman yazabilirsiniz :D


  • gang leader of wasseypur  (28.11.17 00:40:07) 
saçının uzun hali bile bakımsızken kısa saçla uğraşabileceğinden emin misin?
katlı, uzun bir bob türü bir kesim daha mantıklı olabilir.

  • kayranin kedisi  (28.11.17 12:42:17) 
bütçeniz kısıtlı, saçlarınız koyu renkte ve istediğiniz renk için ağır işlemler gerekiyor. 8-9 saate kuaförden çıkamazsınız, üstüne, tutmama ihtimali var, bu ihtimale karşın işinin ehli bir yere gidebilmeniz lazım. bütçeniz kısıtlıysa bi yerde patlar :D


  • gebere jackson  (28.11.17 12:47:40) 
yav yeni halini de yollasan da görsek :)


  • elorelia  (28.11.17 12:53:44) 
@kayranın kedisi saçım bakımsız değil aslında. ilk fotoğraftaki dağınıklıktan yola çıkarak söylüyorsanız griffit rasathanesine tırmanmıştım popomdan ter soluya soluya. saçım başım dağılmış... ifademin bile düzgün çıkması bir mucize olmuş. :) elimden geldiğince kendi karışımlarımla dinlendiriyorum ve cildiyeden reçeteli medikal bir şampuan kullanıyorum.

@elorelia kestiğim halini duyurudaki fotoğraf şeysine ekledim, yanda çıkıyor :)
  • gang leader of wasseypur  (29.11.17 06:51:34 ~ 06:52:22) 
şirin görünümlü gang leader olmuşsunuz. kendinize birkaç fedai bulsanız kombin tamamlanmış olur.


  • dafaisss  (29.11.17 07:17:44) 
sağdaki foto son halinizse bence buraya koyduğunuz diğer her fotodan iyi olmuş. saçınızı bulmuşsunuz sanki. fıstık gibi olmuş. makyajsız sallıyor. bakımlı bakımsız anlamam, karakterli. yani saçın karakterli olması da saçma oldu ama anladınız. dağınıkken bile iyi. yıka, tara çık. en sevdiğim saç modeli bunun yapılabildiği saç modeli. çünkü bunun yapılabildiği model insanın yüzüne de en gideni oluyor genelde.


  • godoşu beklerken  (29.11.17 07:32:36 ~ 07:35:30) 
@ godoşu beklerken

yok yok anladım dediğinizi, benim arayışım da bununla alakalıydı zaten :) saçlarımın uzun hali güzel fakat karakteristik değil. ben biraz stil sahibi olmak mı nedir, daha özel bir model kullanmak istedim.
  • gang leader of wasseypur  (29.11.17 07:49:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.