[]

north face kaz tüyü pişmanlık mı?

black friday'den 700 dolumlu north face kaz tüyü mont aldım bi gazla. sonra araştırdım ettim yağmura pek gelemiyomuş bu meret. tüyler de bi müddet sonra atıyomuş. bilemedim sizce pişmanlık mı ettim? hala iade hakkım var.

bir de daha önce kaz tüyü mont kullanmadım hiç karda kışta sıcak tutar mı?


 
Lazer kesim ise tüyler atmıyor diye biliyorum.


  • lana del rey  (27.11.17 00:42:50) 
model bu: www.google.com


  • KidLazer  (27.11.17 00:44:08) 
Valla ben bir adet tommy marka almıştım hafifte uzuncana parka gibi, 6 sene felan oldu Ankara ayazında hiç üşütmedi içine bir tşört giy çık kar yağarken. Yaptığım en iyi giysi yatırımıdır heralde. Üstüne üstlük karda kışta çamurda giydim, makinede yıkadım hiç bi sorun yok hala giyiyorum ara sıra 3-5 tüy dışarı attığı oluyor ama performansı hiç düşmedi. Şimdi baktım içi %55 down %45 feathers yazıyor. Sizin etikette ne yazıyor merak ettim.


  • kilimanjaro  (27.11.17 01:06:56 ~ 01:07:56) 
Açıkçası 700 dolum jack wolfskin ilk iki sene acayip sicak tutsa da -hala tutuyor ama- yagmurda malladı benimki. Eğer yagmura dayanıklı- su geçirmez ise sıkıntı yok.


  • karacigerim vur kadehlere  (27.11.17 01:19:03) 
@KidLazer resimden tam belli olmuyor ama dikiş gibi gözüküyor. Eğer öyleyse dikiş yerlerinden mutlaka atacaktır.


  • lana del rey  (27.11.17 01:25:45) 
Yagmur sonrasi kullanim: montu kalorifere yakin yere koyup kurutuyoruz. Kururken elimizle didik didik ediyor islak tuyleri birbirinden ayiriyoruz. Bu islemi mont puf puf olana kadar devam ettiriyoruz.


  • nax  (27.11.17 03:09:37) 
Yaw sirf luks icin hayvan tuylerini giyiyorsunuz yagmurda bile ise yaramiyormus. Bulent Ersoy bile bu isleri birakmis. Yeter artik bu luks duskunlugu.


  • Traveller  (27.11.17 08:54:00) 
Yagmura dayanikli kaz tuyu mont yok. Uzerine yagmurluk giyeceksiniz gerekirse. Nadir bulunan kaztuyu dolgu uzerine goretex tek katman olan montlar var fiyatlari ciddi sekilde yuksek olmakla birlikte.


  • stavro  (27.11.17 10:02:35) 
@Traveller

almanyada 3 yıl yaşadım. hamburga ilk seyahat ettiğim kış günü daha fabrikaya giriş yapmadan gidip kendime north face bot aldım. lüks düşkünlüğü falan değil o yüzden. o soğuğu yiyince anlaşılıyor bu tür ürünlerin kıymeti.

not: yurtdışına sık seyahat ediyorum.
  • KidLazer  (27.11.17 10:12:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.