[]

Hoşlandığınız birine yürünmesi.

Başlık kötü oldu, idare edin.

Bir abi var, hoşlanıyorum ve olmayacak bir iş.

Geçen bir arkadaş toplantısında bu abi de var, gruptaki kadınlardan birinin abiye ısrarla yürüdüğünü fark ettim ve tam kıskançlık da diyemeyeceğim bir şeyler hissettim. Abinin bir sevgilisi olsa (yani yanında bir sevgiliyle gelmiş olsa toplaşmaya örneğin) hissedeceğimden farklı bir his.
Abi ise karşılık verir gibi değildi ama rahatsız da değildi durumdan. Zaten benim hissettiğim rahatsızlık onun yaptıklarındansa kadının yaptıklarına yönelikti.

Ben topluluk içinde birine hislerimi belli edemem hatta saklarım, o kişiden değil de diğer kişilerden saklarım yani. Sanırım bu kadın çok açık ve çekinmeden yürüdüğünden, o rahatlığını kıskandım asıl.

Sorumun ise bu dediklerimle pek bir alakası yok. (:
Şimdi biz bu abi ile yakınız, sürekli aynı ortamdayız ve ilişkilerden vs. de konuşuyoruz. Sizce bu kadınla ilgili, "geçen amma da yürüdü sana" gibi bir şeyler desem çok mu zayıf/itici/sevimsiz bi davranış olur? Hani amacım bir niyeti var mı anlamak biraz da. Eğer varsa, kendimce kapanışı yapmam da kolay olur gibi geliyor, hem de onların da olacağını bildiğim ortamlara girmemeye çalışırım.
Bir aşkın filizlenişi izlemeyi midem kaldırmayabilir.

 
sevimsiz olur bence. Yakınsanız zaten sürecin ilerleyişinden anlarsın direk olarak.. "abi"nin böyle bir niyeti varsa zaten senle olan ilişkisi değişecektir bunu ilk sen hissedersin yakınsan.


  • AlsterWasser  (26.11.17 22:04:19) 
ya yürüyeceksin yada uzaklaşacaksın, bahsettiğin ablanın yürümesi geçersiz işlem yürütmüş olsa bile bir başka kanaldan bir başka abla da yürüyor olabilir veya abimiz başka ablaya yürüyor olabilir, konuyu kapatmadığın taktirde her halukarda bu filizlenmeyi izlemek durumunda kalacaksın.

koşarak uzaklaş derim.
  • selam  (26.11.17 22:13:55) 
@acemi
zaten arkadaşıyım.

@üğpoıuy
oradan yürümüyorum ya, yürümüyorum zaten şu an, kendi aramızdakine odaklandım daha önce. olmayacak. unutma aşamasındayım.

@AW
ilişkimiz değişmez.

@jrr th
hiç abi demedim kendisine ya, burada hikayeyi anlatırken öyle denk geldi. bizim iş zaten olmayacak.

@selam
kapatma aşamasındayım. yürüdüm daha önce, olmayacak. koşarak uzaklaşamıyorum şartlar gereği. kafada, içte bitirmeye çalışıyorum ama fiziksel anlamda "gözümün önünde" olmaya devam edecek.
  • neyleyim  (26.11.17 22:51:01 ~ 22:51:52) 
sizin "iş" olmayacaksa niyeti varsa ne olacak, yoksa ne olacak, size ne?


  • ghilleinthemist  (26.11.17 22:54:13) 
Madem ilişkiler üzerine konuşuyorsunuz şöyle olabilir, "geçen x seninle baya ilgilendi ya, ne hissettin? İlgisini belli eden kadın seni iter mi yoksa daha mesafeli mi durmalı?" Bundan sonraki cevap herşeyi ortaya koyar. Sizden hoşlanıyorsa bu fırsatı kaçırmaz, hoşlanmıyorsa da tabii.


  • mslny  (26.11.17 22:58:24) 
erkekleri bu konularda o kadar zeki varlıklar sanmayın. azıcık ilgini belli et. ortada bi şey yok, ellere kaptırmanın alemi ne? hiç o konuyu açıp da aklına ablayı düşürme. ortam yarat, başbaşa kal, olacağı varsa olur zaten. devam...


  • her giriste sifresini unutan adam  (26.11.17 22:58:43) 
@ghilleinthemist
yazmıştım aslında.
1) daha çabuk kapatırım.
2) aşklarının filizlenme aşamasında ikisinin de bulunacağını bildiğim ortamlarda yer almamaya çalışırım.
  • neyleyim  (26.11.17 22:59:52) 
%62 nedir. Bu oran nasıl çıktı :)


  • opitseri  (26.11.17 23:09:38) 
@ mslny
benden hoşlanmıyor. bunu bilmesem niçin ilk cümlemde "olmayacak bir iş" yazayım. kendisi ise yapı olarak bir kadının ışık yakmasını daha çok tercih eden yani kendisine yürünmesini seven birisi. az buçuk çekingen olduğu için böyleymiş, kendisinden alıntı yapmak gerekirse. konuştuk yani bunları daha önce.
ben zaten hislerimi belli ettim, biliyor. o istemedi.
"ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi". bu üç ay kadar önceydi, kapattım bitti sanıyor olabilir tabii şu an, ama benim yeni sayfa açmam biraz daha uzun sürüyor. neyse böyle yani.


@hgsua
yukarıdaki cevap sizin için de geçerli, ben başbaşa ortam yarattım, ilgimi belli ettim, o istemiyor. ama şu "aklına düşürme" konusu canımı sıktı.
ellere kaptırmakta sıkıntı yok da, gözümün önünde yaşanmasa daha bi iyi olur tabii.
  • neyleyim  (26.11.17 23:10:11 ~ 23:11:22) 
Sizin ilginizi biliyor madem, "amma da yürüdü sana" demek bence itici olur.


  • inawen  (27.11.17 01:00:17) 
Olmayacak iş derken bu kadar net bildiğinizi düşünmemiştim. O zaman öyle şeyler söylemeyin, bence hoş olmaz. Sizin yerinizde olsam ilişkiler üzerine de asla konuşmam ve uzak dururum.


  • mslny  (27.11.17 01:29:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.