[]

G-League

Merhaba,

Furkandan sonra Cedi de G-Leauge'e gitmiş..

Bu G-Leaguein seviyesi euroleagueten aşağıda değil mi?

Cedi dediğimiz genç arkadaş sonuçta milli takımda liderliği üstlenmeye çalışan, euroleage seviyesinde iyi işler çıkaran düzenli oynayabilen bir oyuncu.

G-League seviyesi biraz aşağıda kalmayacak mı sizce de? Ben mi yanılıyorum ?

Belki Furkanın bu seneki 76ers da bu sene oynamaması normal ama Cedinin şu durumda G-League değil de resmen Cavs de süre alması gerektiğini düşünüyorum ben. Takım zaten berbat..

Ne diyorsunuz NBA takip eden duyurucular?

 
Şimdi baktım olaya, Cedi G-Lig'e temelli gönderilmemiş, biraz daha süre alsın maç oynasın diye o maç için görev vermişler.

Onun dışında Cedi'yi hayatımda izlemedim bilmem etmem ama süre alamıyorsa yeterli seviyede değildir. Biz dışarıdan izleyince aldığı kısıtlı sürede falan lan ne güzel oynadı işte diyebiliyoruz ama topsuz alanda bir sürü şey yapıyor oyuncular bizim görmediğimiz/dikkat etmediğimiz ama koçun (Cavs'te Lebron'un) gördüğü. Onları yeterli seviyede yapamıyordur.

Avrupa ile NBA'de oynanan basketbol arasındaki farka değinmeye gerek bile yok zaten.
  • i was made for you  (26.11.17 23:09:15 ~ 23:10:44) 
takımın tüm maçlarını izledim bu sezon. Cedi'nin yetenek olarak NBA'de barınabileceği açık. ama fiziksel olarak rakip 1-2 numaralara karşı özellikle savunmada yavaş ve güçsüz kalıyor. o yüzden güçlenene kadar uzun süreler oyunda kalmasını zaten beklemiyoruz. ayrıca önceki cevapta yazıldığı gibi temelli gönderilmedi. daha önce mesela kadrodayken kay felder da gönderilmişti. G-League Cedi için tecrübe açısından olumlu yani.


  • sporty  (26.11.17 23:51:08 ~ 23:58:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.