[]

antensiz kablosuz uydu

m.teknolojioku.com

Şöyle bir şey nasıl Mümkün olabilir gerçek mi acaba Çünkü yeresel bir televizyon kanalında Reklamını gördüm Ama kutunun içinden bohta çıkabilir güvenemiyorum


 
yine güzel bir mucit haberi yalanı :D cdn.teknolojioku.com şu son resimde de görüldüğü gibi cihaz çin malı küçük android tv boxlardan biri. çayırdaki fotoyu çekebilmek içinde muhtemelen cihaz, mucitlerin cep telefonlarının wifisini paylaştırarak nete bağlanmış.


  • nuh gemisini kaciran soyu tukenmis canli  (26.11.17 19:36:46) 
bildigimiz anlamda olmaz.

zira canak anten, fark ederseniz mesela turksat canaklarinin hepsi ayni yondedir; guneybati, uydudan gelen sinyalleri parabolik yapisiyla odaklayarak baglantiyi saglar. canagi fiziksel olarak ortadan kaldirmak demek, uzay boslugundaki butun uydu sinyallerine tek noktadan erisim saglamak demek. boyle bir cihaz guclu bir alici ile pekala mumkun ancak maliyeti cok yuksek olur, son kullaniciya hitap etmez.
  • icim urperiyor  (26.11.17 21:38:17) 
guneydogu olacakti, 7 sene sonra unutmusum biraz (:


  • icim urperiyor  (26.11.17 21:39:03) 
böyle bişey tabi ki mümkün değil. insanlar teknolojik ilerleme ve buluşların tesadüfen olabileceğine inanıyor. bu tip haberler baya klik getiriyor vs.

bunun dışında iptv ya da dvb-t dışında klasik çanak anten olmadan görüntü alamazsın. tabi değişik ve ufak boy çanaklar hatta düz çanak antenler mevcut. farklı uydulardan gene klasik çanağa benzeyen daha ufak dome tipi antenler ile gene bazı verileri alınabilir. mesela denizciler için inmarsat adında hava durumu ve benzeri bilgileri aktaran uydular var.
  • orpheus  (26.11.17 22:20:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.