[]

Cok gerçekçi ruyalar...

Dun gece uc oldu. Onceki gun ve ondan iki gun once gorulen ruyalar sorma sebebim.
Ruyalarda uc farkli kisiyle sacma bir muhabbet ve fazlasıyla gercekci o an icin. Yari uyanik mesajlastim resmen dun gece. Ki elektrigimiz kesik persembeden beri. Telefon kapali, sarji yok.
Bir onceki ruya bundan daha az gercek gibi. Ama ilk, birkac gun once olan daha bir manyakti.
Ruya detaylarini vermeyeyim gerek yok ama neden olabilir?
Ciddi ciddi mesaj geliyordu, cevap veriyordum. Bunu ruyada gormek degil, bunu o an yapmak!

 
Hep böyle benim. Zaten rüyanın içinde oluyorum, izleyici konumda değilim.


  • kendi kendine yasayan yavrucak  (26.11.17 13:32:09) 
normalde gördüğümüz rüyaları yüzde doksan oranında unutuyoruz, muhtemelen uyanmaya yakın rüya gördünüz, uyanınca size aşırı net ve gerçek geldi. günümün yüzde seksenini uyuklayarak geçirdiğimden bana çok olur. yapmam gereken bir şey için aceleyle evden çıkar, gittiğim yerde meğer iki saat beklemem gerekiyomuş filan. çok takılmayın, rüyadır sonuçta.


  • evde liyakat kalmamis  (26.11.17 13:33:41) 
Vücut saatiniz kaymış, uyku modunu tam kapatamadan uyanmışsınız, ya da beyniniz vücudunuz uyanıkken uyumaya çalışmış gibi... Geçer.


  • franz kafka  (26.11.17 13:35:18) 
@evde liyakat kalmamis, uyanmaya yakin degil gecenin bir yarisi. Hatta bunlar daldiktan bir sure sonra oluyor hemen.


  • runagain  (26.11.17 13:36:04) 
@kendi kendine... ruyani sen mi kontrol ediyorsun yani?

@kafka, "beyniniz vucudunuz uyanikken uyumaya calismis"... bu aciklama bana cok mantikli geldi. Cok guzel ifade.
Tesekkurler herkese
  • runagain  (26.11.17 13:39:15) 
Ya bilimsel açıklaması var mıdır bilmiyorum ama iki türlü rüya var bence. İlki film izler gibi ikincisi içinde oluyorsun ve tüm duygu yoğunluğu ile o anı yaşıyorsun. Ben ilkini gördüğümü hiç hatırlamıyorum. Ama bazı arkadaşlarımdan hep o tür rüyalar gördüklerini biliyorum. Uykuya dalma meselesi değil bence tam olarak. Ama neden bilmiyorum cidden.


  • kendi kendine yasayan yavrucak  (26.11.17 13:41:25) 
Ne yaptığımı ben kontrol ediyorum ama ruyada neler olacağını ben değil. Atıyorum karşıma uçurum çıktı atlayıp atlamamayı ben seçiyorum ama karşıma bir uçurum çıkmasını ben seçmedim.


  • kendi kendine yasayan yavrucak  (26.11.17 13:44:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.