[]

iPhone 7 alınır mı?

Üst modelleri çıktığı için yavaş yavaş update'lerle kullanılmaz hâle gelir mi yoksa komplo teorisi mi bunlar? Onun yerine şunu al dediğiniz şeyler de olabilir, ios android fark etmez.




 
Daha erken yahu. 5s'i bile daha cekmedi diye biliyorum. 7 bir alt model su an alinir tabi. Illa en sonu alacak diye bir sey yok hatta bence musriflik bile.


  • mor oje  (26.11.17 12:07:25) 
6s ve 7 gayet alınabilir modeller. kırmadığınız sürece min 3-4 sene garanti.


  • nuisance  (26.11.17 12:50:24) 
Alınır, en az 4 sene güncelleme alir.

Yeni nesil, güçlü bir işlemcisi var. Daha uzun süre de güncellenebilir.

6s kullanıcısı olarak bir performans problemi yasamadigima göre, 7 de üzmez.
  • fever  (26.11.17 14:23:15) 
Arkadaşım geçenlerde aldı iPhone 7 hoparlörde problem vardı, güncelleme geldi sonra düzeldi sıkıntı ama en başta sıfır alınan bir üründe böyle bir durumla karşılaşmak düşündürüyor biraz. 6s kullanıyorum iki seneyi geçti ilk günkü gibi kullanıyorum.


  • Uncle Sam  (26.11.17 16:00:47) 
@lana del rey,

katılmadım sana. ikinci telefon olarak 5S kullanıyorum ve hiç bir sıkıntısı yok.
  • fever  (26.11.17 20:32:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.