[]

10 saatlik uçuşta ne yapılır

uyumak dışında nasıl vakit geçer?




 
2-3 saatten uzun uçuşların hepsinde eğlence sistemi oluyor. katalogları müthiş geniş olmasa da film, dizi, belgesel izleyerek birkaç saat geçer.

zaten kalkış, kahve çay ikramı, biraz film-dizi, uyku, yemek ikramı vs derken 10 saat pek fark etmeden geçiyor.
  • orpheus  (26.11.17 10:48:20 ~ 10:50:05) 
Telefona 1 sezon dizi ekleyip bitirebilirsin


  • bos gezenin bos ustasi  (26.11.17 11:15:58) 
Bir kac film biraz dizi ile o vakit hemen geciyor zaten. Varis destinasyonunjn yerel saatine uyacak sekilde uyumayi da unutmayin. Ornegin gideceginiz ulkede indiginizde sabah olacaksa ucusta mutlaka uyuyun ama indiginizde aksam olacaksa uyanik kalmaya calisin ki indiginizde gece uyuyabilesiniz.


  • unionall  (26.11.17 11:34:09) 
indir punisher'ı, bir sezonu bitir uçuş boyunca. sıkılmadan diğer bölüme atlıyorsun zaten.


  • nolmus yani  (26.11.17 12:56:54) 
kendi dizini kendin götür, uçaktaki diziler dizilerin son sezonları oluyor ve sıfırdan bir diziye başlayamıyorsun.


  • pinkpeony  (26.11.17 13:18:20) 
10 saatlik uçuş muhtemelen jet lag sebebi olacaktır. Uykunuzu dogru planlayın.


  • fever  (26.11.17 14:28:02) 
İfe sisteminde dizi-filmler olur her zaman, güncel filmlerde vardır en son çıkanlar vs., canlı yayın yapan yabancı kanallarda var CNN, BBC gibi (THY için geçerli bu söylediklerim)


  • Uncle Sam  (26.11.17 15:50:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.