[]

KBBcı operatör dr, hastane ya da burun açmada alternatif arayışlar

Nihayet süreç tamamlanmaya yaklaştı ve burundan neredeyse hiç soluk alamıyorum. Önümüz kış, soluk için boğaza yüklenince boğaz şişmesi, ses tellerinin titreşmeyi reddetmesi, nodül vs gibi sıkıntılar oluyor. Sanırsam artık ameliyat kaçınılmaz. Doktora gitçem de, İstanbul'da iyi bi dr adı bilen var mı diye sorayım dedim. Çok biçmekten hoşlanan biri olmasa, sadece operasyon zorunluysa ameliyat eden doktorlardan olsa. Ya da bazı alternatif yöntemlerle burun eti, kemiği vs ne deniyorsa işte onu iyileştirmenin bir yolunu duydunuz mu hiç? Ot, çöp, hörbıl ya da akupunktur gibi yaklaşımlar burun açıp, soluk aldırır mı? Bana bi akıl verir, önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.




 
Pyro soruya cevap değil ama ben de 5-10 sene kadar önce geniz eti aldırmıştım çok kısa (7 dakika) ve acısız sürmüştü (acısız sürmek?). Eğer benzer bir şeyse sorunun o bakımdan rahat ol; )

Geçmiş olsun.
  • colonizer  (02.09.07 20:51:32) 
Soruya cevap değil ama eminim işinize yarar: #10483944


  • crown  (02.09.07 21:00:48) 
önce ,nefes almanızı neyin engellediğinin araştırılması lazım.belki kesmeye ,biçmeye gerek kalmaz.ben de nefes alamıyordum, sol tarafta 2 yerde ,sağ tarafta da 1 yerde konka büyümesi varmış.lazerle ,4 dk süren bir operasyon ile konkayı küçülttürdüm.


  • marcelorios  (02.09.07 21:05:05) 
pyrocum. biliyorsun ben cok yakin zamanlarda bademcik ameliyati oldum bu sene.

istanbulda tanimadigim kbb ci kalmadi dersem abartmamis olurum, kesinlikle.

iclerinde cok iyisi olan da var, afedersin serefsizi de. (her meslekte oldugu gibi)

benim ameliyatim ozel hastanede yapildi, ve cok tertemiz bir ameliyatti. cok uzun yillardir bu ameliyati yapan dr. izzet hacialioglu yapti. incirli hastanesindeydi fakat simdi yine o civarda baska hastaneye gecti sanirim, telefonu var.


1 ay boyunca gerek ozel gerek devlet hastanelerinde her gun araliksiz mekik dokudum. ozellikle bu tarz operasyonlar icin cok iyi isim arastirmali derim.

not: okuldan bi arkadasim deviasyon ameliyati oldu, onun da cok temiz gecti. onun da numarasini verebilirim ozelden.
  • la traviata  (02.09.07 22:31:40) 
Alternatif çözüm olarak bir öneride bulunamayacağım. Ancak Memorial Hastanesi'nde Kulak Burun Boğazcı Doç. Dr. Burak Erdamar var. Çok iyidir. Kendisine derdinizi anlatıp, danışabilir, alternatif çözüm yolları hakkında merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.


  • sıkay  (02.09.07 23:29:27) 
yakin bir zamanda bir arkadasim burundaki polipleri aldirmak üzere ameliyat oldu. ancak ameliyat oluncaya kadar bir cok doktora gitti ve her biri farkli ameliyat tarihleri ve faturalari söyledi.
kıssadan hisse: cerrahlara (ne yazik ki) güven olmuyor. otur hemen keseyim tarzi yaklasimlari var ve ne yazik ki önemli bir kismi daha cok bu isin ona ne kadar kazandiracaginin hesabini yapiyor. diyecegim o ki mutlaka birden fazla doktora görünün ve birden fazla uzman görüsü alin. hemen keseyim buyur soyun iceri gec diyen önder somer kılıklı doktorlardan uzak durunuz. soruun tam olarak ne oldugunu ögrenin ve mümkünse operasyonsuz sıkkı tercih edin. yoksa eger geniz eti operasyonu ise sikinti, o 15 dakikalik bir is ve bugun sunnet yarin deniz tarzi ibr operasyon.

  • atmacaged  (03.09.07 04:11:22) 
doç. dr. teoman dal,
amerikan hastanesinde yada muayenehanesinde bulabilirsiniz.
www.teomandal.com size gerçeği (ameliyatın gerekip gerekmediğini, olursanız ve olmazsanız sonuçlarını) söyleyeceğinden emin olabilirsiniz ki bence bir doktorun en önemli özelliği budur. Bilgi ve tecrübesi de süperdir.
  • justaddwater  (03.09.07 17:29:19) 
Erdamar vefat etmiş


  • karabasun  (16.05.20 18:31:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.