[]

norveç'li patronum maaşlarımı vermiyor

eski patronumum burada limited firması vardı bende çalışanıydım sgk'lı vs adam 5 aylık maaşımın üzerine yattı gitti Norveç'e gelmiyorda TR'ye.
avukata falan gittim anca e-haciz ile TR firma banka hesabından para çekebiliriz falan dedi ama tabi para yok adam ödeyeceği yerlere direk norveç'ten ödüyor. firma üzerine de bir varlık vs de kayıtllı değil.
Ne zaman ödeyeceksin diyorum hep bir ay sonra. sonra yine bir ay sonra. sonra yine. Norveç'e gittim adamın oradaki adresini diğer ortaklarını vs tanıyorum hepsini. Onlarda konuşmaya çalışıyorum onlar hemen o işlerle X ilgileniyor sen onla konuş diyorlar.
Norveç'e falan dava açalım falan desek bi dünya para masraf tutuyormuş. Zaten firma Norveç pasaportı ile kurulan TR firması.
ben çok araştırdım ama bir yol bulamadım duyuru belki sen bulursun.
edit : Norveç'te aynı isimde bir firma daha var ama TR ile Norveç firmasının bir bağlantısı yok.

 
norvec konsoloslugunun ticaret mustesarligi gibi bir birimi varsa istanbul'da, sansini orada dene. belki norvec hukuguna gore yapilabilecek bir sey varsa onlar yol gosterebilir.


  • lanc  (25.11.17 19:25:23) 
Oraya gitmeden once bir danismanlim firmasina gittim onlar hic konsolosluk falan araya sokma mimlerler seni dedi. Norvec konsoloslugu falan hic oyle dava falan dinlemiyormus haklida olsa haksizda olsa kendi vatandasini mutlaka korurmus bunu soyleyende alman turk degil. Turk avukat bulamadim zaten.


  • dedim dedim de kime dedim  (25.11.17 19:35:26) 
Bence yasal yoldan ziyade pislik yapmaya çalış. Müşterilerini falan öğrenebilirsen onlara konuyu anlatmakla tehdit et vs.


  • nano mercy  (25.11.17 19:41:34) 
Zaten hic oyle seyler yapamadigim icin bu durumdayim hala mail atiyor muhasebe falan konularini bende anlatiyorum budur sudur diye


  • dedim dedim de kime dedim  (25.11.17 19:45:38) 
Yapabilecek bir yakınından yardım isteyebilirsiniz. ;)


  • nano mercy  (25.11.17 19:54:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.