[]

Bu hangi hayvanın dışkısı?

Merhaba,

Öğrenci yurdunda yaşıyorum ve az önce yatağın ayağının dibinde şu şeyi buldum.

i.hizliresim.com

Bence hayvan dışkısı bu, başka bir şeye ihtimal veremedim ben, ne diyorsunuz?

Hangi hayvanın dışkısı olabilir bu? Ya çok da taze yapılmış gibi yumuşak ve nemliydi baya. Sıçan dışkısı böyle mi oluyor?
Oda da küçücük yer tedirgin oldum ha böcekten bile nefret ederim. Bu böcek dışkısı olmak için fazla büyük sanki? Cam açıktı odaya ne girmiş olabilir? Sıçanlar ve sincaplar var etrafta çok. Kuşlar da tabii.
Bir de camın mermerinde takvim vardı o yan yatmış, rüzgardan olmuştur dedim de ama boku görünce bir şey girmiş olabileceği güçlü şu an.

Hala içerdeyse bulup çıkarmam lazım :/

 
Kuş bokuna benziyor aceba cam açıktı girdi sıçtı falan mı?


  • England  (25.11.17 15:35:09) 
kuş kakasına benziyor bence şekil olarak, kakada urates de var beyazlı kısım. fare kakası daha böyle uzun ince gibi oluyor.


  • evde liyakat kalmamis  (25.11.17 15:38:17) 
Tabi ki fare boku. Ama bir tatmak lazim once. Buradan tam bilemedim.


  • dougsampson  (25.11.17 15:38:39) 
Bence de kuş girip çıkmış olsun. Etrafta hiç kuş tuyu falan yok yalnız. Bir de camdan yatağın oraya gidip sıçması...
Etraftaki sincaplar da duvarlarda tırmanıyor spiderman gibi. Sincap olamaz dimi? Sincap olsa yerinde durmazdı bence zaten şu an hareket ederdi duyardım. Fare saklanıyor olmasın.

  • senolll  (25.11.17 15:43:10) 
fare değil sincap da değil, kanatlı bir hayvanın işi bu.

www.abeepestpro.com

A – House Mouse / Field Mouse
B – Roof Rat
C – Norway Rat
D – CockRoach
E – Termites
F – Bed Bug
G – Bat
H – Snake
I – Raccoon
K – Possum
L – Skunk
M – Spider
O – Squirrel
P – Bee/Wasp
  • zebragibi  (25.11.17 15:47:04 ~ 15:48:02) 
H yılan olmasın? Ona benziyor sanki resme göre :D


  • senolll  (25.11.17 16:05:56) 
Kesinlikle kuş.


  • battal gemalmaz  (25.11.17 16:08:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.