[]

VDSL talebinde bulunabiliyor muyuz?

bulunduğum mahallede kablonet var. ve bıktım. hyatımda bundan daha kötü bir hizmet, daha kötü bir teknik servis, daha kötü herhangi bir şeye rastlamadım. ayın 30 günü mutlaka bir sorunu var. şuan da 30 saattir internet yok ve hala çözebilmiş değiller.

türk telekom'a geçmek istiyorum ama onlar da bu bölgede 50mbit'lik kablonet olduğu için kendi altyapılarını geliştirmemişler. en fazla 24mbitlik hipernet veriyorlar. o da beni ayrı kanser eder.

bizim bir vatandaş olarak türk telekom'dan bölgedeki altyapıyı geliştirme talebinde bulunabilmemiz gerekmiyor mu? bizi bu tekelci şeref yoksunlarının eline bıraktılar.

şuan taşınmayı düşünüyorum sevdiğim evden. (abartısız söylüyorum) çünkü dünden beri yapmam gereken bir sürü iş var ve daha hiçbir şey yapamadım.

btk'ya falan şikayet etsek türk telekom burya vdsl altyapısı getiremez mi? kafayı yemek üzereyim artık ya lütfen bana bir yol yordam gösterin.

 
yanlışım varsa düzeltsin birileri.

xdsl türlerindeki performans santrale uzaklıkla orantılı. santrale ne kadar yakınsan hızın o kadar yüksek oluyor. 24mbit verebiliyorlarsa teknik olarak o kadar verebiliyorlardır. kablonet üzerinde böyle bir durum yok. santrale ne kadar uzak olursan ol vaadedilen hızı teoride alırsın. senin bağlantı sorunların olmuş ona diyeceğim birşey yok. tamamen şans.
btk'ya turksatı şikayet edebilirsin veremediği hizmet için.
  • sutlu nescafe  (25.11.17 13:31:15) 
Bize yıllardır max. 16 verdiler, sonra kafalarına göre vdsl portuna taktılar, 100’ü görüyor. Kablonet daha iyi ama fiyat olayını bilmiyorum.


  • passion rules the game  (25.11.17 18:25:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.