[]

torrentleech uyarı mesajı

Your warning has been removed. Please keep in your best behaviour from now on.

tam olarak ne demek istiyor ?


 
Muhtemelen ratio nuz 0.4 ün altına düşmüştü ve uyarı almıştınız. Yeniden 0.4 ün üzerine çıktığınız için uyarınız kaldırıldı, adam olun diyor. 5 kere uyarı alırsanız uçuyorsunuz.


  • kakam gelmis olamaz mi  (05.02.10 21:54:57) 
uyarı kaldırılmıs, akıllı olun aynen devam edin diyor.


  • bryan fury  (05.02.10 21:55:42) 
hmm teşekkürler.


  • cehcho  (05.02.10 22:04:11) 
hayir silver apple, kapali devre bir torrent tracker'i. senin torrentz'den indirdiginiz dosyadan bi farki yok. sadece bu sitede belli bir ratio tutturma zorunlulugu oldugu icin insanlar daha fazla upload yapmak durumunda kaliyor. bu da dogal olarak indirme hizini arttiriyor.


  • osuruklu  (05.02.10 22:30:26) 
analdım. demek onun için arada bir herkes atlayıp torrentleech davetiyesi dağıtıyor. bir dahakine bende dikkat edeyim :):) sağ ol :)


  • silver apple  (05.02.10 22:52:11) 
@silver apple:

kimse tl davetiyesi dağıtmıyor. arada bir üyelikleri açıyor tl, yakalamak gerekiyor. nadiren birileri veriyor tabi davetiye ama çok zor.
  • sanal uyku  (05.02.10 23:31:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.