[]

sarma sigara

selam. sarma sigara normal sigaradan daha mı zararlıdır ki ?




 
değildir ?


  • bryan fury  (05.02.10 21:36:27) 
daha az zararlıdır.


  • anconia  (05.02.10 21:39:03) 
normal sigaralarda bildiğim kadarıyla ekstradan kimyasal maddeler koyuyolar ki sen sadece o sigaraya bagmlı ol diye. a sigarası içiyosan b sigarasını içtiğinde rahatsız ediyor. aslında markayada bagımlı oluyosun sigara dışında. sarma tütünlerde var mı öyle bişey bilmiyorum ama doğudan gelen tütünlerde yani açıkta satılan tütülenlerde olcaını sanmıyorum. zira old holbourne yellow içiyorum. tütünün hafiflerinden sayılabilir. bi tanesi beni kesiyor. 5 marlboro içsem o kadar kesmz. bana kalırsa daha zararlı deildir ama daha fazla yorar. zararlı olursada bu yudendir.


  • rereroro  (05.02.10 21:40:18) 
light sigaralar hafif olduğundan daha derin çekiliyor ve akciğer kanseri yapıyor, light olmayanlar da gırtlak kanserine neden oluyor modunda bişi okumuştum. her türlü zararlı.


  • tulkas  (05.02.10 21:44:32) 
daha güzeldir. söz konusu sigara olunca bakılacak kriter zarar olmamalıdır.


  • humin zararlisi  (05.02.10 21:46:19) 
Yaklasik bir aydir sarma sigara kullaniyorum. Filtreli bos sigaralardan alip tek hamleyle sigarami hazirlamis oluyorum, hele ki eliniz alisinca cok cok kolay oluyor.

Diger arkadaslarin da soyledigi gibi acik tutunler (Bir kismi haric) katki maddesi icermemektedir. Sigaranin icinde hatiri sayilir miktarlarda zararli ve kanserojen katki maddesini oldugunu hesaba katarsak cok daha fazla zarar verdigi sonucuna varabiliriz.

Hakikaten de bir aydir bogazimin rahatladigini soyleyebilirim, ve artik bu merete daha az bagimli oldugumu hissedebiliyorum.
  • msb  (05.02.10 22:05:35) 
sarma çok öksürtüyor. tamam ucuza geliyor ama gırtlak bırakmıyor.


  • silver apple  (05.02.10 22:26:11) 
@silver, tutunu kurutmus olabilir mısınız ? hafif nemli olması gerek tutunun.


  • bryan fury  (05.02.10 22:33:45) 
bu bahsettiğim tütün mersin den geliyordu. getiren kişide bu işi bilen biri. gayet kuruydu. belki tütünden tütüne değişiyor da olabilir. seçici olmak lazım..


  • silver apple  (05.02.10 22:55:09) 
champix yada zyban kullanmaya calış,en azından bırakmana yardımcı olur. bende bu tür çelişkiler içindeyken, eee başlarım lan tütününe dedim. sigarayı bıraktım.
not:imza bir dost:)

  • gnl rkn  (06.02.10 00:21:34) 
sigara öldürür.


  • halauykusuz  (06.02.10 00:44:56) 
azi cogu var mi ki?
zaten filtresiz halde zikkima benzer o, zararsiz olsa da o boktan tat cekilmez sanirim.

  • dengesiz pamuk  (06.02.10 00:58:51) 
net daha az zararlıdır.zararsız diyemem ama daha az olduğuna eminim. çünkü en basitinden onun çarşafında markanın yazılı olduğu mürekkep yok, filtre kısmında mantar desenli baskısı yok, aseton fare zehiri filan yok, diğer katkı maddeleri yok, özel yapıştırıcı yok. kısaca daha doğal, sadece tütünün zararlarını içeriyor o kadar...


  • polly jean  (06.02.10 03:01:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.