[]

Ankara'da Bambu Çorap Tarzı

Ürünleri alabileceğimiz, abartılı fiyatlar çekmeyen bir yer biliyor musunuz? Önceden Kızılay'da bir yere giderdim böyle şeyler için ama tadı kaçmış oranın. Erkek reyonu olmalı elbette.




 
samanpazarı, bu hacettepe hastahanesinin üst tarafında(yokuşu takip ederseniz eğer oraya çıkmış oluyorsunuz)

orada bütün giyim kuşam ürünlerini uygun fiyatlara bulabilirsiniz.


bir de burası tersse eğer, eryaman I II metro durağının oradaydı galiba, babacan'ın kocaman bi' dükkanı var. Adından da anlaşılacağı gibi bildiğiniz babacanlara ait. Eğer toplu alımlar yaparsanız -ki çorap bu zaten illa lazım oluyor olacaktır güzel indirimler yapıyorlar.
  • mete kudur  (24.11.17 16:40:05) 
Teşekkürler. Peki Kızılay Çankaya taraflarında bu tarz mekanlar biliyor musunuz? Zamanım biraz kısıtlı, oralarda olmak daha avantajlı olur benim için.


  • sevgikusunkanadinda  (24.11.17 17:06:42 ~ 17:07:00) 
abartılı fiyat kişiden kişiye değişir elbet ama Kızılay-merkezi yer olsun dediğin için spesifik anlamda Yüksel Caddesi girişinde Koray'a ve Bulvar üzerinde Paulmark'a bakabilirsin. Muhtemelen metroyu gezsen oralarda daha da ucuza bulursun.


  • candanag  (24.11.17 17:22:26) 
Bir soket çoraba sırf bambu, kaliteli diye 20-25 tl vermeyeyim de, gerisi önemli değil :) paulmark'a bakacağım, Koray da aklımda bulunsun. Çok teşekkürler.


  • sevgikusunkanadinda  (24.11.17 17:25:41) 
penti


  • kablelvuku  (24.11.17 17:36:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.