[]

çift kişilik kamp sandalyesi yapmışlar!!!

selam!

az önce hayalimdeki ürünü buldum, sizinle de paylaşmak istedim. isteyen varsa beraber alalım.

kamplara, festivallere ya da sahilde takılmaya gittiğimizde kamp sandalyelerinde oturuyoruz. ama tek kişilik oldukları için erkek arkadaşımla sarılamıyoruz, uzak kalıyoruz, soğuk kamp gecelerinde sarılmadan ısınamıyoruz :) "çift kişilik katlanabilir kamp sandalyesi yapsalar keşke" derken bunu buldum. www.amazon.com
adamlar yapmış. satın alanlar çok kaliteli diyorlar yorumlarda. katlanınca da normal kamp sandalyesi kadar kalıyor, taşıması falan kolay. burada detaylı resimleri de var. www.kelty.com

ben kendime alacağım. size de sorayım dedim. isteyen olursa daha fazla alayım, hem kargoyu bölüşmüş oluruz.

bir tane alırsam her şey dahil 352 liraya geliyor, 2 tane alırsak tanesi 314 lira, 3 tane alırsak tanesi 305 lira...

ne dersiniz?

 
ben de 3 kişiliğini arıyorum bunun ya. ben, sevgilim ve sevgilimin kocası için. 3 kişiliğini bulursan ona ortak olabilirim.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (24.11.17 16:03:55 ~ 16:04:15) 
Bence ortadaki metal bölüm batar, düşündüğünüz kadar kullanışlı olmayabilir.
Bunun yerine 2 tane softshell mont alırım. Sevgili gidebilir ama montun gitmesi zor.

  • kayranin kedisi  (24.11.17 16:04:23) 
iflah olmaz bir romantiksin istanbul kanatlarimin altinda


  • evde liyakat kalmamis  (24.11.17 16:07:08) 
Olm ne kiymetli erkek arkadaslar var lan hayatta,insan hayret ediyor.arazide bile konfor yaratiyorlar adama.

Yazin festivaldesin ole takiliyorsunuz sandalyelerinizde,abi su sandalyenin iki kisilik olani olacak ne yaslanirim abi boyle bisi olsa diye hayal kurmanin konformistligini hayal bile edemedim,biz genelde kis geliyor ayakkabi su almasini tartisiyorduk burada,olayi ayri bir boyuta tasidin,gonulden tebrikler.
  • duptıs  (24.11.17 16:12:43) 
@proletarier 3 kişiliği de var istiyorsan ama ben bunu alacağım.

@kayranın kedisi hahah sevgili nereye gidiyormuş. boşuna mı bu sandalyeyi alıyoruz, otursun işte yamacımda ^^ ortasının batabileceği aklıma geldi ama amazondaki yorumları tek tek okudum, herkes çok rahat demiş. batmıyor herhalde.
sabaha kadar softshell montlarda oturmak da düşündüğün kadar rahat değil ve yerden soğk yiyorsun her türlü.

@evde liyakat kalmamış ya çok seviyorum ne yapayım :)

@acemi ay herkesin ortasında ayıp değil mi o.0

@duptıs tatil anlayışımız kamp yapmak olduğu için ve tatil dışında da sürekli sahilde falan takıldığımız için zamanımız genelde bir kamp sandalyesinin tepesinde geçiyor. evde sevgilinle ayrı ayrı koltuklarda oturup film izler misin, hayır. bir kanepede sarılıp oturursun. kampta da bunu istersin, hatta daha çok istersin çünkü sarılınca ısıtır en azından.

ya şımarıklık gibi duruyor ama cidden düşündüğünüz gibi önemsiz bir detay değil bu. kamp yapanlar beni anlayacaktır bence.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (24.11.17 16:21:54) 
Baltalı ilah'lık olacak ama ürünün taşınabilir hâli detay resminde adamın elindeki gibiyse battal boy valiz gibi bişey oluyor. normalde katlanabilir sandalyeyi pratik yapan şey ufacık rulo olarak taşınabilmesi.


  • onemoremile  (24.11.17 18:31:50) 
@onemoremile adamın elinde iki tane çift kişilik sandalye var. bir tanesi katlanınca 4. resimde de görebileceğin gibi şöyle oluyor
cdn3.bigcommerce.com

  • istanbul kanatlarimin altinda  (24.11.17 18:43:58) 
O zaman iyiymiş, alınır.


  • onemoremile  (24.11.17 18:49:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.