[]

kış lastiği önerisi

kış geldi, fiks kış sorusu çıktı meydana.

kış lastiği ne alalım?

goodyear ultragrip 8 kullandım 4 yıl, fena değild, memnun kaldım. ama başka bir şey önerirseniz o da olur. çok pahalı olmasın.

lassa snoways ucuz mesela, çok mu kötüdür?
petlas diyorlar. petlas nasıl?
continental sordum, en pahalı buna dedi, değer mi?
nokian pek düşünmedim.

ne dersiniz? abuk markalar önermeyin lütfen.

 
Continental'ine baktim ben, bayagi da guzel yorumlar okudum. Hb'de 220 civariydi.


  • mor oje  (24.11.17 15:30:32) 
petlas bir kere kullandım hiç memnun kalmadım.
good year aldım geçen sene, bu sene de onu kullanacağım, çok memnunum.

  • Kusursuz dostlarin dort ayagi vardir  (24.11.17 16:01:40) 
petlas al. taş gibi.


  • lonelyman  (24.11.17 16:03:04 ~ 16:03:24) 
Michelin alpin5
Gecen sene takmistim arabaya,asiri iyi bir lastik,kis kosullarinda uzun kmler yaptim ve cok memnun kaldim.bu sene diger aracada taktirdim.

  • duptıs  (24.11.17 16:19:29) 
parametre çok fazla hocam kış lastiği için. ne tür bir araç ile kullanacaksınız. ESP-elektronik diferansiyel kilidi-asr vs var mı? Ses konusu önemli mi gürültü ve titreşimden kaçtıkça da fiyat yükselir. Genel tavsiye verecek olursam kendim continental kullanıyorum. Benim yazlıklar da continental yazlık lastikten daha sessiz mesela. Ayrıca kar performansı "esp+asr off" ile çok iyi rampada "SUV" ları sollayarak çıkıyorum. Bu dediklerimi petlas kullanan arkadaşım da yapabiliyor. Bütçen az ise petlas, iyi lastik olsun garantisi sorunsuz işlesin vs dersen continental.

Nokian'da iyi lastik ama en kış lastiği testlerine hile yaptıkları ortaya çıktıktan sonra sıcak bakmıyorum.
  • goodman  (24.11.17 16:39:10) 
geçen sene çğok araştırıp nokian aldım, wr3 tü galiba şimdi wr4 var herhalde.

ben çok memnunum, ankarada kullanıyorum, karda fln gayet kullandım, ni sıkıntı yaşamadım
  • nucleon  (24.11.17 17:06:04) 
Tabi ki nokian. Bendeki wr4d. Biçok kez diğer arabaların kaldığı karlı yolda bana mısın demediğini tecrübe etmişliğim var. Kış lastiğinde hiç düşünmeden alınabilir.


  • ssiradanbirigibi  (24.11.17 19:09:11 ~ 19:13:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.