[]

Aidatsız Kredi Kartı Hata Mı?

O kanun çıktığından beri (sanırım 3 yıl oldu) aidatsız kredi kartını kullanıyorum,
Kaçırdığım bir avantaj, bir muhteşemlik var mı diğer üyelikli kartlarda?

Aidat parası ödeniyor mu yoksa otomatik ödeme filan yapınca para almadan devam mı ediliyor, durum ne?

 
normal kartlar çok iyi olduğu için değil de aidatsız kartlar kampanyaya katılmak için, fazla taksit yaptırmak için vs ücret tırtıklayarak zaten o aidatı bir şekilde kopardığı için mantıksız bence.

ben cepteteb'in ilk 50.000 kullanıcıya her zaman aidatsız olarak dağıttığı kartını aldım kafam rahat (:
elimde işbankası maximum var onu da iptal edeceğim yıl sonu enpara gelince onu alrım. kredi kartına aidat kesilmesi ifrit ediyor beni.
  • Ufuk  (24.11.17 05:45:11) 
Bence hata.
Alışverişlerimi kredi kartı ile yapıyorum. Son 3 yılda iki adet gidiş dönüş yurt dışı uçak bileti bedavaya geldi. Kampanyaya katıldım, bir yıllık ücretsiz spor salonu aboneliği verildi. Yakıt alıyorum, kampanyaları takip ettiğim için bedava yakıt kazandım.
Bunların dışında yanımda nakit para taşımamanın verdiği huzur paha biçilemez. Temassız ödeme de yaygınlaştı. Sanki metroya binerken kartı okutur gibi alışveriş yapıyorum. Çok hızlı.
Yıllık aidat konusu da genelde ya yıllık harcamalarım yüksek olduğu için, ya da maaş anlaşması gibi koşullardan iade ediliyor.
Demek istediğim, aylık genel harcamalarını kredi kartına yönlendirip, 1000,1500 üzeri harcama yapıyorsan, kredi kartı avantajlı.
Ha ipin ucunu kaçırma riskim var, hiç bulaşmayım diyorsan, bence de bulaşma.
Hangi kartı kullanıyorsun dersen, iş bankası maximiles var. Bahsettiğim avantajları bundan kazandım. Bir kaç ay önce Garantinin Miles Smiles kartını aldım. Şimdi sadece bunu kullanıyorum. Başlangıçtan beri 3bin mil kazanmışım. 5bin de onlar verdi. Geldikçe geliyor. Ha tabi yine kampanyalara bakıyorum. Yakıtı kampanyalı markadan alıyorum gibi gibi...

edit: @kamyonsans mesajla sormuş, spor salonu üyeliği nasıl oldu diye. banka şubesinden aradılar. yıllık alışveriş yüksek olunca hak kazanmışım.
  • cliquot  (24.11.17 10:26:06 ~ 11:24:33) 
Aidatlı kart sayesinde bir sürü şey kazandım. Konserlere, sinemalara vs indirimli gidiyorum. aidatsız kartın hiç bi özelliği yokki. Bu yüzden aidatsız zaten. 80 tl mi ne yılda bi defa ücret alınıyor. Bunun da hesabını yapmıyorum. Çünkü bundan çok daha fazlasını zaten ya kazandırıyor ya da indirim veriyor.


  • mahone  (24.11.17 10:39:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.