[]

avukat arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

aslında çok saçma bi olay yani nasıl anlatayım bilmiyorum.
şimdi otobüste arkamda oturan adam oturduğumdan beri beni taciz etmedi sözle veya dokunuşla ama hareketleriyle rahatsız ediyor. koltuğuma vuruyor. konuşmuyorum benle konuşuyormuş gibi konuşuyor. uyuyorum laf söylüyor. mola yerinde inmiyorum insene diyor. kafası sürekli benim yan tarafımdaki koltuğun üzerinde. uzun yol otobüsü ben sondan 3. ilde bindim otobüse.

ben bir şey demedim. muavine de söylemedim. çünkü bana yardım ederler mi, beni mi suçlarlar bilmiyorum.
mola yerine geldik. otogarda polis vardır diye, ben bi bağırmaya başladım. senin amacın ne. sen tek seyahatteyim diye başka bir şey sandın? bir sürü laf söyledim. adam 60 yaşlarında. muavin geldi. polisi çağırın şikayetçiyim dedim.
otobüstekiler yardımcı oldu. muavin, şöfor, yolcular.

neyse polise gittik. ifade verdiğim polis, tck rahatsız etme suçu dedi. savcıyla konuşurlarken duydum. savcı kamera falan sordu. otobüste var mı diye.

1. ben bu dava için ne yapabilirim?
2. adam dedi ki ben de seni dava edicem dedi. etmezsen şerefsizsin dedim. benim zararıma buradan bi şey çıkar mı?
3.şimdi otobus karanlık, benim yanım, onun yanı, arkası, boş. yani şahidim yok. sadece bi adam polise ben gördüm sürekli kıza baktığını dedi ama herkesin işi gücü var. gittiler.
4. polisler bana muavine neden soylemedin, yerini değiştirirlerdi dedi. açıkcası hiç aklıma gelmedi. daha doğrusu otobusten birinin bana yardım edeceğini hiç düşünmedim. şu an tek pişmanlığım video çekmenin aklıma gelmemesi. bir de adam muavin hareketliyken bişey yapmıyo ki görsünler.
5. ifademi alan poliste 4. teki durum için en iyisini yapmışsın, indiğiniz yerde onun akrabaları karşılardı belki seni bilemezsin dedi.

 
Bence en doğrusunu yapmışsınız. Çünkü otobüs içinde bunu dile getirdiğinizde diğer yolcular gayet haksız da olsa sizi suçlayabilirlerdi. (Olmuyor değil sonuç olarak)

Geçmiş olsun. Dava sürecinden bir şey çıkmayabilir ama siz doğrusunu yapmışsınız. Herhangi bir şekilde fiziksel müdahalede bulunsaydınız suçlu konuma düşerdiniz.

Sosyal medya vb. aracılığıyla (Ekşi Sözlük) sesinizi duyurursanız yararlı olur diye düşünüyorum.
  • monogram  (24.11.17 09:15:25) 
hımffsss... ohh mis gibi takipsizlik kokusu geldi.

Bişey çıkmaz o işten. Şahidin yok. Düşünsene arkamda oturuyorsun, tipini beğenmedim molada sigara içerken yanına yaklaşıp çığlık atıp bana taciz ettiğini iddia ettim. Tanık yok, kamera kaydı yok.
  • infernalcadre  (24.11.17 09:41:30) 
özel bir alanda sizin video çekmenizin veya ses kaydı yapmanızın size 5 yıla kadar hapis gibi bir dönüşü olabilirdi.

varsa ancak otobüs kamerası, o da açıkça görünen bir şeyi yakalamışsa bir anlamı olur. gerisi sizin 'hikayeniz'.
  • idexo  (24.11.17 09:44:05 ~ 09:45:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.