[]

şu entry hakkındaki düşünceniz

eksisozluk.com

üslubunu beğendiniz mi? yazara, annesine hak verdiniz mi? helal iyi yapmışsınız dediniz mi? senin saçını kim ne yapsın deyip yazarın kullandığı sıfatı kullandınız mı? sizce bu düşünce inançsızlara mı özgü yoksa muhalif kesim de düşünüyor mu böyle?

lütfen ne düşünüyorsanız yazın.

 
Uslup kotu.
Annesinin olay esnasinda ve sonrasinda yaptiklari ayip.
Yazarin kullandigi sifati kullanmadim.
Saygi onemli bir sey. Bireylerle su veya bu sebeple dalga gecilmesinden/gecilmeye calisilmasindan son derece rahatsizim.
  • nax  (24.11.17 02:38:24) 
Bu yobazlık değil, bildiğin cahillik. "yosun tutmuş saç diplerini röntgenlesinler" ifadesi din konusunda gerçekten inançlı insanları da hedef aldığı için kötü. Ama bir kadın bana o anda "Uydulardan izliyorlarmış." dese ben de gülerim yani. Annesinin tutumunda bir sakınca yok.


  • dissendium  (24.11.17 02:39:00) 
Tahminen benim isim vardi en iyisi kisa tutalim diyerek cagirdigi misafirden kurtulmasi da saygisizlik bence.


  • nax  (24.11.17 02:41:45) 
üslup çok çirkin. annesinin programı olduğunu söylemesi çok garip değil.

biri bana yok ' amerikalılar izliyormus' dese ben de gülerim arkasından ama böyle bir halt yemis gibi aşağılayıcı bir üslupla, marifetmis gibi anlatmam. ne diyebilirim ki, o yazar da öyle konuşmuş işte......
  • yuvarlanantencereninkapagi  (24.11.17 02:54:58) 
Yorum bile yapilmasi sacma bir olayi sozlukte yazarak popilesme cabasindan baska bi şey değil. "Heyoo sözlükÇüler Ben de sizin gibiyim" demeye getiriyor yazar


  • yarey  (24.11.17 03:17:24) 
Bir insanın bilmediği birşeyle dalga geçmek iğrenç. Bir gruba sıkmabaş gibi bir isim takmak iğrenç. Sırf farklı ve bilgisiz olduğu için bir insana, doğruyu öğretmek ( bu örnekte uydudan o amaçla izlenmenin mümkün olmayacağını anlatmak) yerine bununla alay edip insanı küçük düşürmek iğrenç. İğrendim gerçekten. Benim düşünceme göre, muhalif olan herkesi bu yazar gibi zanneden ve bu yüzden oyunu seçtiği partiye veren oldukça fazla insan var ve bu aşağılayıcı tutuma sahip muhalifler malesef akp seçmeninin verdikleri oyu haklı çıkarıyor. Başkası iktidara gelince aşağılanıp itilip kakılacaklarsa neden kendilerine verildiğini sandıkları değerden yoksun kalsınlar ki? Karşı oldukları politikalar olsa bile aynı oyu vermeye devam ederler.


  • curukturpkokusu  (24.11.17 03:31:33) 
annede bir suç göremedim.
ama yazıyı yazan evladın üslubu çok çirkin.

  • kutukcu  (24.11.17 03:41:00) 
buradaki bütün değişkenleri çıkaralım yeni komşu gelmiş belirgin hiç bir siyasi, dini öğe yok üzerinde kendisine nötrsünüz. balkona çıkıyorsunuz aman diyor eve girelim amerikanya uydudan bizi izleyebilir. deli midir nedir diyip direkt dehlerim bu bir gerçek.

yazıya gelirsek tartışmaya gerek yok tamamen ayrıştırıcı bir dil.
bunu bilerek ya da bilmeyerek yapanlar kendi 'davalarına' en büyük zararı verenler aslında.
  • Ufuk  (24.11.17 03:51:15) 
Biri şu an bana basitliğin tarifini yap dese bu entryi örnek gösteririm. Bana göre yobaz bu kişidir meselâ. Kadın cahil olabilir, nasıl ki annesi muhabbeti o gün kesmiş yapacağın en fazla odur. Ama kalkıp sıkmabaş diyerek aklınca hakaret ettiği yetmiyormuş gibi bir de yosun tutmuş saç dipleri diyerek iftira atıyor daha da çirkinleşiyor. Eminim ki kadının kalbi de bedeni de şahıstan temizdir, zavallı kibir abidesi. 500 küsur favori de Sözlüğü kalitesine yakışır cinsten.


  • mslny  (24.11.17 03:53:06) 
Çürükturpkokusu+1


  • Phoebe  (24.11.17 05:32:46) 
Aile olarak çok aydın, ileri sevide olduklarını ima etmiş. Akşam bu olay nedeniyle gülmüşler.
Yıllar önce bir yazar köşesinde belirtmişti: baş örtüsünü bazısı başına takar, bazısı da - kafasına- takar.

  • 1adam  (24.11.17 08:06:53) 
muhtemelen yazar kişisi konuyu ekşiye biraz mübalağalı taşımış boşuna bahsi geçen annenin günahını almayın, aynı başlıkta karşılaşılan yobazlıkları okursanız bu tutumun sebebini anlayabilirsiniz, ayrıca 5 yaşında çocuk değilse "amerika izliyormuş"a ben de gülerim, beş yaşında çocuksa da bunu ona öğretene iki çift laf ederim.


  • idris amil zula  (24.11.17 08:27:06) 
çok çirkin. sıkmabaş aşağı sıkmabaş yukarı ve ypsun tutmuş ifadeleri. yobaz diyor da kendisi de yobaz farkında değil.


  • xvyz  (24.11.17 08:56:32) 
O basligi sonuna kadar okudum. Cok aci deneyimler vardi. Ben de inancli biri olarak turlu yobazliklara sahit oldum.

Anlattığı olaydaki uydu muhabbeti komik ve trajikomik... yazarin dili, uslubu cirkin. Asagilayici ve otekilestirici. Cok cahil ama laik abi ve ablalar da var.

Akpden ve onunla anilan seylerden uzagim. Akplilere de hic muhabbetim yoktur. Ama herhangi bir insanin asagilanmasina da tahammul edemem.
  • runagain  (24.11.17 19:43:53) 
üslubu korkunç, yazara da annesine de hak vermedim. başı örtülü kadının yaptığı olsa olsa cahilliktir, yazar ise düpedüz yobazdır.


  • evde liyakat kalmamis  (24.11.17 19:49:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.